Rockey är en sten… och en kryptoplånbok; och det här är Jack Dorseys nya projekt

Rockey kryptoplånbok © © Twitter / Jesse Dorogusker

Jesse Dorogusker, hårdvaruansvarig på Block, delade en bild som representerade flera modeller av portföljen bitcoin utvecklad av företaget… Och den är minst sagt original.

Företaget avslöjade att det arbetade på den här enheten i juni 2021, men det är första gången som det har släppt bilder av den. I en tweet gav Jack Dorsey, vd för Block, logiskt namnet plånboken “ klippig “.

En plånbok som kommer att åtföljas av en mobilapplikation

Det visuella innehåller alltså fem modeller av kryptoportföljen; var och en av dem har sexkantig form och ser ut som en annan typ av sten som granit eller marmor. De är också utrustade med en USB-C-port och en fingeravtrycksläsare, som logiskt tillåter dess hållare att identifiera sig för enheten. I ett blogginlägg som delades i mars förra året gav företaget detaljer om hur plånboken fungerar:

“Vi skapar en plånbok för människor runt om i världen som förmodligen inte har använt bitcoin som ett sparverktyg eller för dess betalningsmöjligheter. Vårt mål är ekonomisk bemyndigande – och börjar med att skapa en lättanvänd, pålitlig plånbok som hjälper människor runt om i världen att säkert äga och hantera sina bitcoins, snarare än att behöva förlita sig på ett antal “verktyg och tjänster som inte fungerar bra tillsammans och är svåra att använda för en bredare global publik”.

Detta kommer att gå hand i hand med en mobilapplikation samt en uppsättning återställningsverktyg för självbetjäning: Vi tror att du tar din telefon med dig, men vi rekommenderar att du lämnar hårdvaran på ett säkert ställe. Detta ger dig en extra nivå av skydd för affärer med hög insats. Blocket fortsätter.

En annan prototyp

För tillfället är det viktigt att notera att plånboken fortfarande bara är på prototypstadiet, och det är ännu inte känt om vi är nära slutprodukten. Frågade av GränsenLindsey Grossman, chef för produkt, marknadsföring och partnerskap för Blocks portfölj, klargjorde verkligen att ” framtida utforskningar » av enheten skulle avslöjas när och när.

Som en påminnelse lämnade Jack Dorsey Twitter för att fokusera mer på Block, ett företag som han också grundade och tidigare känt som Square.

Kryptoguide: förstå allt om kryptovalutor

Alla kan nämna några välkända kryptovalutor, men färre är de som är bekanta med kryptoekosystemet och dess konkreta skillnader med så kallade “fiat”-valutor (exempelvis euron eller dollarn). Clubic inventerar.
Läs mer

Källor: Gränsen, blockera

Relaterade Artiklar

Back to top button