Robotdammsugaren Roborock E5 går under 200 € under en begränsad tid

Förbered dig för läsårets början ordentligt med denna kampanj gjord i Amazon på Roborock E5-dammsugaren, vars pris glatt faller under 200€-strecket.

Roborock E5 © Roborock

Med Roborock E5 kommer du att ha en robotdammsugare som kan rengöra dina golv med effektivitet och stor självständighet för att få sinnesfrid och ett rent hus.

Roborock E5 i ett nötskal:

  • Levereras med magnetisk MagBase fjärrkontroll
  • Kan städa upp till 200m² på en laddning
  • 2500 Pa sugeffekt

Robotdammsugaren Roborock E5 finns just nu på rea hos Amazon och går alltså från 226,46 € till 186,90 € under flashrean.

Hitta Roborock E5 för 186,90 € på Amazon

En snabbrea för denna utmärkta robotdammsugare

Roborock erbjuder ett brett utbud av robotdammsugare och E5-modellen som diskuteras här är bland de mest prisvärda. Samtidigt som den erbjuder den karakteristiska kraften hos varumärket och lovar mycket hög effektivitet.

Normalt på Amazon skulle Roborock E5 kosta 226,46 € men om du beställer den under snabbrean kan du spara 40 €. Den ökar alltså till 186,90 € i korgen och du kan få den inom 24 timmar om du är Prime-medlem.

Roborock E5: hushållets sinnesfrid är din

Robotdammsugaren Roborock E5 är en modell som säljs med sin laddstation och en MagBase-fjärrkontroll. Den första låter den ladda batteriet när den har rengjort dina golv. Den har en autonomi på 200 m² men oroa dig inte om din interiör är större.

När den tar slut på batteriet återgår den till basen för att ladda om. Och det kommer sedan att återuppta sitt arbete vid den punkt där det slutade. För att styra den har du en magnetisk MagBase-fjärrkontroll. Så du kan hänga den var som helst och ta tag i den i farten för att kontrollera den.

Intelligent, den upptäcker markens beskaffenhet och växlar därmed automatiskt till boostläge när den kommer på mattan. Dessutom kan den passera över hinder upp till 2 cm höga för att täcka absolut alla rengörbara ytor.

Roborock E5 © Roborock

Hitta Roborock E5 för 186,90 € på Amazon

Jämför de bästa robotdammsugarna för tillfället

Om du letar efter en bra robotdammsugare för att rengöra dina golv utan ansträngning, kanske du vill konsultera den jämförande guiden som finns på Clubic. Där hittar du de många redaktionella testerna av olika modeller av robotdammsugare, inklusive iRobot, Dreame eller Yeedi.

Relaterade Artiklar

Back to top button