Roborock S7 sjunker till ett pris som aldrig setts för Cdiscount-försäljning

Även om du redan är på plats med din vårstädning, förutse nästa städningspass utan att rycka till!

roborock-s7-d

Cdiscount erbjuder dig därmed en fantastisk rabatt på Roborock S7, som inte bara är en Daft Punk-titel, utan också en av de mest kraftfulla robotdammsugarna på marknaden utvecklad av Xiaomi.

Se alla reaerbjudanden

Robotdammsugaren Roborock S7 i korthet

  • 2500 Pa sug
  • 600g rengöringstryck
  • Senaste generationens LiDAR-sensor

Så, skaffa denna Roborock S7 robotdammsugare för bara 419 euro istället för de vanliga 549,99 euro på Cdiscount!

Hitta erbjudandet Roborock S7 svart robotdammsugare för 419€

Med -25% på Cdiscount, drar Roborock S7 fördel av en fantastisk kampanj!

Så att du inte längre tröttnar på att städa ditt hem (eller var du vill för den delen) utan att skära i din plånbok, har vi hittat den perfekta allierade för dig, till ett bra pris. För sommarrean är robotdammsugaren Roborock S7 tillgänglig för endast 419 € på Cdiscount.

Denna sänkning på -25 % sänker notan avsevärt jämfört med det vanligtvis praktiska priset på 549,99 € på Cdiscount, med, som en bonus, leveransen som erbjuds av Bordeaux e-handelsplattform. Och, om det behövs, är en 15-dagars pengarna-tillbaka-garanti tillgänglig för dig!

Ett städ-ess hemma, det är Roborock S7

För en dammsugare / stötmopp duo är Roborock S7 på plats! Med en sugkraft på 2500 Pa tillsammans med ett tryck på 600g, var säker på att den kommer att övervinna de mest envisa fläckarna, och att inte ens djurhår skrämmer det, särskilt tack vare dess dammbehållare på 470 ml! Roborock S7 är designad för att på ett intelligent sätt anpassa sig till alla typer av mark som den kan stöta på. Roborock S7 upptäcker mattor underbart, är kapabel att moppa tack vare sin 300 ml vattentank (utan att behöva lägga till en rengöringsprodukt) och uppfyller alla dina behov, även om du inte är hemma.

Testa Roborock S7 MaxV Ultra © © Mathieu Grumiaux för Clubic

Hitta erbjudandet Roborock S7 svart robotdammsugare för 419€

Tack vare den dedikerade appen kan du faktiskt hantera din robotdammsugare med din smartphone! Spillde din katt vatten från sin skål innan du åkte till kontoret? Inga problem, när du väl är på jobbet, låt din Roborock S7 rengöra allt med bara några klick. Tack vare sin LiDAR-sensor registrerar den alla rum i ditt vardagsrum, vilket gör att du till exempel kan be den att endast dammsuga entrén! Hemma, styr det vid behov med rösten tack vare inbyggd kompatibilitet med Alexa och Google Assistant! Kan rengöra en yta motsvarande 200 m² på en gång, dess autonomi kommer inte att göra dig besviken! Med ett 5200 mAh batteri och en laddning på bara 4 timmar är din robotdammsugare där! Kort sagt, en produkt att adoptera som fick poängen 9/10 i vår 100 % oberoende Clubic-utlåtande.

Vilken robotdammsugare är den mest hållbara?

Roborock S7 är verkligen en av de bästa robotdammsugarna på marknaden, fortfarande 2022! Men om du vill veta mer om konkurrenterna, tveka inte att konsultera vår 100 % oberoende jämförelse av de bästa robotdammsugarna 2022.

banner_sale

Vårt urval av de bästa försäljningserbjudandena

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet under försäljningen för att dela med dig av de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button