Rob, den första humanoida bartendern som går ombord på ett kryssningsfartyg

Om någon av er någon gång har haft möjlighet att komma ombord på ett kryssningsfartyg så har ni säkert märkt att det är en riktig flytande stad. Inget saknas ombord: kasinon, biografer, danslokaler, gym, butiker, restauranger och mycket mer. Men säkert, tills nu, har ingen av oss blivit serverad på en kryssningsbar av en robotbartender. Tja, från och med idag kommer det att bli verklighet tack vare stämningen av Rob, den första humanoida bartendern som redan har hittat sitt första yrke.

Råna det är en humanoid barman designad av MSC Cruises och som kommer att gå ombord på den helt nya och superteknologiska MSC Virtuosa att erbjuda en ny fantastisk och ovanlig passagerarupplevelse. Detta är den första humanoida bartendern som kommer att bli en fullvärdig medlem av MSC:s besättning. Android kommer att fungera inom en ‘ö robotik och kommer att kunna servera passagerarna läckra cocktails och drinkar, alkoholhaltiga eller på annat sätt, som en riktig bartender.

Dessutom kommer Rob att kunna interagera med passagerare med hjälp av röst och uttryck “mänsklig“Med förmågan att uttrycka sig i 8 olika språk: engelska, italienska, spanska, franska, tyska, kinesiska, japanska, portugisiska och brasilianska. Dessutom kommer roboten också att kunna utveckla baserad på den omgivande miljön och atmosfären, känner igen och hälsar passagerare som alla andra i MSC-personalen.

Robotön där Rob kommer att utföra sitt jobb är utrustad med alla bekvämligheter och är fullständigt automatiserad och integrerad med alla maskiner som behövs för att tillaga och servera drycker. Det är verkligen en upplevelse utöver det vanliga som var och en av oss kommer att kunna uppleva genom att klättra ombord på superteknologisk och futuristisk MSC Virtuosa.

Relaterade Artiklar

Back to top button