Risk för tendinit? Denna billiga ergonomiska mus är lösningen!

Om du letar efter ett kontorsmussnitt för professionellt bruk till ett bra pris bör detta erbjudande från Amazon intressera dig.

1

Den vertikala och ergonomiska musen som syftar till att förebygga mussyndrom och tendinit Trust Verto visas verkligen hos återförsäljaren till ett minipris.

Trust Verto Wireless Mouse i ett nötskal:

  • Solid prestanda för sitt pris
  • Mycket kompatibel och funktionell
  • Ergonomisk design för exemplarisk användningskomfort

Hitta på Amazon denna atypiska men bekväma mus från Trust för endast 18,29 € istället för det rekommenderade priset som visas på 34,99 €.

Hitta Trust Verto för 18,29 € på Amazon

En ergonomisk trådlös mus till ett mycket lågt pris hos Amazon

Detta erbjudande på den trådlösa musen Trust Verto erbjuds därför av Amazon, som tillhandahåller gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem eller till en reläpunkt inom fem arbetsdagar. Produkten kommer med två års garanti.

En kraftfull och bekväm kontorsmus

Detta erbjudande från Amazon är därför intresserad av en ergonomisk trådmus från Trust med en atypisk design, kallad Verto. Dess främsta utmärkande drag är naturligtvis dess vertikala form. Dess huvudsakliga mål är att tillåta bekväm och enkel användning.

Musens lutning säkerställer verkligen en position av armen och handleden i 60 grader, i syfte att förhindra mussyndromet som finns på mer klassiska modeller och som kan orsaka tendinit. Detta kombineras med låg vikt för att ytterligare minska tröttheten som är inneboende i att använda en mus under en längre tidsperiod.

Trust Verto saknar inte heller bra argument. Det är verkligen en trådlös mus via USB-mottagare som stöder plug and play. Den är därför avsedd att vara mycket kompatibel, kunna anslutas till en PC under Windows som Mac eller till och med Chrome OS, och kan fungera utan prestandaförlust upp till 10 meter från mottagaren.

På tal om prestanda, den har en optisk sensor som sträcker sig mellan 800 och 1600 DPI för flytande rörelser beroende på individuell känslighet. Den har också två anpassningsbara tumknappar. Dess atypiska form reserverar den dock tyvärr främst för högerhänta.

2

Hitta Trust Verto för 18,29 € på Amazon

Hitta musen i handen tack vare vår jämförelse

Innan du drar nytta av detta attraktiva erbjudande från Amazon och lättar på din hand, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa mössen 2022, för att se vad denna atypiska produkt från Trust är värd mot konkurrenterna.

Relaterade Artiklar

Back to top button