RiotPWR avslöjar en ny specialbyggd handkontroll för Xbox Cloud Gaming

Xbox-kontroller © RiotPWR / Xbox

Som vi vet har Xbox ett försprång på konkurrenterna vid sidan av spelkontroller. Men för denna nya modell har det amerikanska företaget tecknat ett partnerskap med företaget RiotPWR.

I flera månader har Microsoft drivit på gränsen för molnspelssektorn. Snart kommer spelare att kunna klara sig utan en Xbox-konsol för att kunna spela på sin TV. Dessutom har Game Pass-prenumeranter nu möjlighet att få tillgång till en katalog med mer än hundra titlar från sin smartphone. Det är därför logiskt att se många tillbehör designade för detta nya sätt att konsumera videospel blomstra.


En controller bland många andra?

Således kommer samarbetet mellan Microsoft och RiotPWR att föda enheten som presenteras i videon ovan. Det senare syftar till att optimera upplevelsen för en användare som skulle gå igenom Xbox Cloud Gaming. Smarttelefonen kommer att placeras på ett avtagbart och justerbart stöd. Styrenheten saknar också ett batteri eftersom dess ström går genom Lightning-porten på telefonen.

För närvarande har denna RiotPWR Mobile Controller endast tillkännagivits för iOS-enheter. Dess startpris är satt till $69,99 med en release planerad till 1eh Augusti 2022. En månads gratis Xbox Game Pass är giltigt genom förbeställning på RiotPWR-webbplatsen.

Om samma ämne:
Sony är på väg att avslöja en “Pro”-kontroller för sin PS5

Källa: Game Informer

Relaterade Artiklar

Back to top button