RGB Dual: för att njuta av “gammaldags” Recalbox på din CRT-TV!

Dubbla RGB

För att komplettera version 8 av sin programvara lanserar Recalbox RGB Dual.

Ett litet plug’n play-tillbehör för att ansluta till ditt Recalbox-system… och till din CRT-TV!

RGB Dual: modernitet till tjänst för retrogaming (och i RGB)

Förra månaden dök Recalbox 8 upp i sin förväntade form, inför en officiell lansering för bara några dagar sedan. En lansering som åtföljdes av en allra första hårdvarusignerad Recalbox: RGB Dual. Konkret är detta en helt ny modul som helt enkelt fästs på din Raspberry Pi4, Pi400 eller Pi3, och erbjuder
Recalbox två nya videoutgångar, nämligen den dyrbara SCART, men även VGA-utgången.

Tillräckligt för att systemet ska kunna skicka, på din Sony Trinitron TV (eller någon annan modell) en analog signal certifierad “pixel perfekt” – en rendering som är identisk med den för dåtidens konsoler, utan någon föregående konfiguration. ” Recalbox RGB Dual är originalverkens trohet på en CRT-skärm, kombinerat med kraften, ergonomin och användarvänligheten som nu har gjort Recalbox internationellt känd. ”, lovar formgivarna.

För lanseringen av RGB Dual förlitar sig Recalbox på Kickstarter-plattformen, fram till slutet av december. En kampanj som är en hit eftersom den senare redan har överträffat sitt ursprungliga mål med mer än 1000 %, ett bevis på en verklig attraktion för denna form av retrogaming. De första leveranserna är planerade till februari 2022. För att beställa den nya RGB Dual från Recalbox, gå till den här adressen.

Källa: recalbox

Relaterade Artiklar

Back to top button