Returnal, en av de bästa PS5-exklusiverna, bör komma till PC

Retur © Sony Interactive Entertainment

En ytterligare ledtråd tyder starkt på att ankomsten av Retur på PC är nära förestående!

En sådan version verkar i alla fall finnas eller ha funnits.

Färre och färre tvivel om PC-versionen av Retur

Släpptes för drygt ett år sedan på PS5 till kritikerros, Retur har fortfarande ett stort fel: Housemarque-spelet är exklusivt för Sony-konsolen. Den här är dock fortfarande svår att hitta och har nyligen sett sin prishöjning. Men under de senaste månaderna har många ledtrådar starkt föreslagit att actionspelet snart skulle komma till PC.

Idag, i synnerhet att lägga till en lista i Steam-databasen och enligt flera aktörer inom sektorn bevisar en video från GDC (Game Developers Conference) till och med att en PC-version av Retur finns faktiskt redan. Housemarques Risto Jankkila och Sharman Jagadeesan diskuterar titelns VFX när, på 13 minuter och 30 sekunder, ett sms av felsöka visar över ett utdrag från spelet omnämnandet ” Utgång: SDR (PC) “.


Händelsen är från förra mars, så den här PC-versionen är inte särskilt ny. Observera också att PC-versioner ofta används av studior för att testa sina spel innan de släpps, även när det kommer till konsolexklusivt.

Förekomsten av denna version förvånar därför inte så mycket, och det återstår att se om och när Sony kommer att besluta sig för att lansera Retur någon annanstans än på PS5. Med tanke på den starka framgången för hamnarna i Gud av krig, Horisont: Zero Dawn och på senare tid Marvels Spider-Manskulle företaget ha fel att beröva sig själv.

Källa: WCCFTech

Relaterade Artiklar

Back to top button