Retrospel: Game & Watch Super Mario Bros sjunker till mindre än €40 hos Amazon

gameandwatch1600

De som är nostalgiska för “den gamla goda tiden” är utan tvekan det föredragna målet för denna goda plan. Alltså, Game & Watch i dess Super Mario Bros. är 38,20 €.

Spel och titta på Super Mario Bros. för 38 €

Game & Watch: Mario kommer till konsolen

Innan vi beskriver innehållet i denna charmiga lilla bärbara maskin, låt oss precisera att det verkligen är Amazon som tar hand om denna bra affär. Hemleverans är tillgänglig för alla kunder. Dessutom kan Amazon Prime-prenumeranter (gratis provperiod sedan 5,99 €/månad eller 49 €/år) till och med få sin beställning hemma inom en dag. Grundgarantin gäller i två år och en förlängning erbjuds för 3,49 € för ett år eller 4,49 € för ytterligare två år.

Detta Game & Watch som Nintendo återbesökte släpptes i syfte att fira 35-årsdagen för den berömda mustaschrörmokaren. Det senare är alltså logiskt sett kärnan i maskinens innehåll. Faktum är att Super Mario Bros. och Super Mario Bros.: The Lost Levels ingår direkt i konsolen. Dessa ganska svåra titlar blir trevligare att bläddra i tack vare enhetens förbättrade ergonomi och via allt mer exakta kontroller.

Bara för att andas efter en prövande nivå av The Lost Levels, kommer du att ha möjligheten att starta ett spel Ball i dess Mario-utgåva. Ett enkelt minispel som återigen borde tilltala de mest nostalgiska spelarna.

The Game & Watch visar tiden

Game & Watch förpliktar, en klocka har direkt inkluderats i konsolsystemet. Mario kommer att följa dina dagar genom 35 olika animationer som kommer att rulla framför dina ögon över tiden. Detta kommer att vara ett tillfälle att se hjältarna men också de emblematiska fienderna till franchisen. Slutligen är Game & Watch lätt att transportera tack vare sin kompakta design som gör att den kan glida in i en liten ficka.

Spel och titta på Super Mario Bros. för 38 €

Detta objekt är alltså framför allt avsett för samlare som brinner för retrogaming.

Varför rekommenderar Clubic Game & Watch Mario?

  • Klassiska Super Mario Bros. är tillbaka
  • Digital klocka med 35 olika animationer
  • Mycket kompakt storlek

Relaterade Artiklar

Back to top button