Resans slut för Android Auto på smartphone

Android Auto © Shutterstock.com

Applikationsanvändare Android-Autosmart telefon, gör dig redo att ta farväl av honom. Google har faktiskt beslutat att separera från det definitivt.

Mobilapplikationen Android Auto, som gjorde det möjligt för dig att interagera med ditt fordon, är på väg att försvinna från dina telefoner för alltid.

Android Auto-applikationen kommer snart att nå sin slutdestination på smartphones

Det har gått nästan ett år sedan Android Auto inte längre var tillgängligt för nedladdning på enheter som kör Android 12. Och även om appen fortfarande var tillgänglig för tidigare versioner av Googles mobiloperativsystem, var det en första ledtråd som kunde sätta oss på spåret om en potentiell global och definitiv utrotning.

Det är media Android Police som delar denna information med oss: en Android 10-användare på Reddit meddelades nyligen, via en varning som visas från Android Auto-applikationen, att slutet på hans tjänster var nära förestående. Om det här meddelandet inte nämner det exakta datumet från vilket applikationen inte längre kommer att vara tillgänglig visas den varje gång du startar den, inklusive om du tar bort den, vilket starkt tyder på att det nu bara är en fråga om tid innan Android Auto avviker från alla våra Android-smarttelefoner.

Slutligen, notera att Mountain View-företaget nu verkar förlita sig enbart på körassistenten som är integrerad i Google Assistant för att följa med dig under dina bilresor. Även om den inte erbjuder en upplevelse lika utarbetad som Android Auto på mobilen, är det tydligt att den har berikats med många funktioner sedan lanseringen. Det återstår att se om det kommer att förbättras med nya alternativ under de kommande veckorna.

Om samma ämne:
Denna omdesign av Android Auto riskerar att överskugga Apple Car

Källa: Android-Auto

Relaterade Artiklar

Back to top button