Renoverar ditt hem? Genomsnittliga kostnader för 26 populära projekt

Om du är på väg att sälja ditt hem, gör dig redo för ögonen på varje hörn av ditt hus. Värderingsmän kommer in för att berätta hur mycket ditt hem är värt och kommer ofta med siffror som verkar alldeles för låga. Ett av de bästa sätten att öka ditt hems värde är att renovera. Men du måste först ta reda på de genomsnittliga husrenoveringskostnaderna.

Olika projekt ger förstås olika resultat. Vissa hem renoveringar kommer faktiskt minska ditt hems värde. Här är de 12 värsta hemrenoveringarna.

Välj dock rätt projekt så kan du få en bra avkastning på investeringen. Husägare spenderade ett uppskattat genomsnitt på 13 138 USD på hemförbättringsprojekt 2020. Försöker du sätta ihop en budget? Här är de genomsnittliga husrenoveringskostnaderna för olika projekt.

Här är det bästa stället att hitta genomsnittliga husrenoveringskostnader

Vår sponsor Angi känner till detaljerna i husrenoveringskostnaderna. Gå till Angis webbplats och du kommer att se dess sex-sidiga Project Cost Center. Eller så kan du bläddra igenom det här praktiska diagrammet.

Här är de genomsnittliga kostnaderna för olika uppskalningsprojekt med Angis data. Titta igenom den här listan för alla uppgifter du vill ta dig an. Du får en rad priser som du kan betala genom att anlita en professionell.

På tal om anställning, Angi är det bästa stället att hitta entreprenörer. Det är lätt att använda och heltäckande, så du slösar inte tid på att prata med okvalificerade personer för jobbet. När hemprojektet är klart kan du betala säkert via appen.

Planerar du något av dessa hemprojekt?

Använd denna enkla lista för att få en ungefärlig uppfattning om hur mycket du måste betala.

Hemprojekt Genomsnittlig kostnad enligt Angi
Primär badrumsrenovering $10 000 till $25 000
Gör hemmet rullstolsanpassat $800 till $8.000
Gör klart en källare Runt $7 till $23 per kvadratfot
Installera bänkskivor i laminat $790 till $1,620
Installera isolering $5 123
Generator reparation 260 USD
Lägg till markis $1 380 till $4 100
Måla hem interiör $2 till $6 per kvadratfot
Installera datornätverk 425 USD
Installera en duschdörr i glas $190 till $3.300
Måla köksskåp $394 till $1,229
Byt ut duschmunstycket $75 till $150
Retil badrum $450 till $10.000
Installera en bänkskiva av kvarts 4 500 USD
Hemautomation $150 till $1.400
Golv makeover $1 850
Ta bort popcorntaket $900 till $2,840
Regout dusch $10 till $25 per kvadratfot
Toalettreparation 240 USD
Åtgärda vattenskador $1 210 till $5 170
Takreparation $360 till $1.260
Höj ett tak Cirka $60 per kvadratfot
Installera en takfläkt $50 till $1 400
Repipe ett hem Runt 5 000 dollar
Byt VVS-rör $45 till $480
Anlita en rörmokare $45 till $200 per timme
Reparera badrumsläckan $125 till $350

Kanske den renovering du planerar inte finns med på den här listan. I så fall, kolla in Project Cost Center. Du hittar förmodligen din drömrenovering där.

Du kan också prova det här smarta söktricket i Google Chrome. Bara Skriv webbplats: Angi.com in i sökmotorn, följt av din renovering. Så om du vill installera en utomhusgrill, skriver du detta i sökfältet: site:Angi.com installera utomhusgrill.

Dina sökresultat kommer att se ut så här. Länkarna är alla från Angi.com, så du känna till de är pålitliga.

Detta filtrerar bort alla resultat från andra webbplatser, så du får bara svar från Angi. Vill du ha fler sätt att filtrera dina sökresultat? Dessa 10 Google Sök-trick hjälper dig att hitta det du letar efter.

Varför Kim står bakom Angi

Att hitta rätt proffs för dina hemförbättringsprojekt kan vara överväldigande. Det är där Angi kommer in.

Angi lägger allt du behöver för att ta itu med projekt direkt i din handflata. När du laddar ner Angi-appen kan du hitta en professionell som fixar en nödläcka på några minuter.

Planerar du en renovering? Angi kommer att matcha dig med den bästa entreprenören för jobbet. Du kan till och med schemalägga säsongsbetonade jobb, som en AC-justering eller rutinunderhåll, som gräsmatta. Angi låter dig också betala säkert via sin app när ditt hemprojekt är klart. Hur lätt är det det där?

Att ta hand om ditt hem har aldrig varit så enkelt. Skaffa Angi, ditt hem för allt hem. Ladda ner gratisappen idag på Angi.com!

Relaterade Artiklar

Back to top button