Renderingar av Galaxy Z Flip 4 läcker och avslöjar dess design som är identisk med Z Flip 3

Under de kommande månaderna förväntas sydkoreanerna av Samsung presentera oss för deras nya hopfällbara smartphones som borde kallas Galaxy Z Fold 4 och Galaxy Z Flip 4och just det senare har vi nyheter.

Den berömda läckaren vi känner som OnLeaks i samarbete med 91mobilerhar publicerat de första renderingarna som avslöjar designen som nästa borde ha Galaxy ZFlip 4och till vår förvåning är designen identisk med sin föregångare.

Inga stora synliga förändringar Galaxy Z Flip 4 skulle ha en design som spåras till den nuvarande Galaxy Z Flip 3ett beslut som kan göra vissa besvikna, medan andra inte bryr sig eller ens älskar det.

Som rapporterats av ovannämnda media kommer den nya Galaxy Z Flip 4 att mäta 165,1 x 71,9 x 7,2 mm. Det betyder att den är något mindre och något tjockare än Galaxy Z Flip 3. Den ökade tjockleken kan bero på att batteriet kan ha högre kapacitet.

Inuti förväntas vi hitta processorn Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 Plus som ännu inte har meddelats, så det är inte uteslutet att det finns en möjlighet att de kommer med nuvarande Snapdragon 8 Gen 1.

För nu är det all information som hanteras, men det är högst troligt att information kommer att fortsätta att läcka under de kommande veckorna som vi är vana vid att se inför presentationen av en fantastisk Samsung-smartphone.

Relaterade Artiklar

Back to top button