Redmi Note 10 och Band 5 från Xiaomi i ett kampanjpaket på Fnac

Vi kommer att ha ett riktigt gruppskott med detta mycket attraktiva fynd. Fnac har faktiskt hittat ett sätt att sammanföra två mycket kvalitativa enheter i ett enda erbjudande. Här är Xiaomi Redmi Note 10-smarttelefonpaketet + Xiaomi Mi Smart Band 5-anslutna armband säljs för 229 €.

xiaomi paket

Xiaomi-paketet i två ord:

  • En Xiaomi Redmi Note 10 smartphone ingår
  • Mobil med vacker skärm och mycket lång batteritid
  • Mi Smart Band 5 anslutet armband ingår

Xiaomi Redmi Note 10 + Mi Smart Band 5-pack för 229 € på Fnac

Ett XXL-paket till ett lågt pris!

Du har förstått det, det är på Fnac du måste gå för att dra fördel av denna omedelbara sänkning på -28% på Xiaomi Redmi Note 10 + Xiaomi Mi Smart Band 5-pack. Hemleverans är gratis och du kan till och med välja att välja upp ditt paket i butik utan extra kostnad. Delbetalning från €57,25 per delbetalning är också tillgänglig vid behov. Garantin gäller i två år.

Glöm inte att med Fnac+ (9,99 € det första året sedan 14,99 €/år) kan du dra nytta av expressleverans utan att betala ett öre mer. När du har köpt paketet kommer du att få några små bonusar inklusive fyra månaders Deezer-prenumeration och en månads BrutX. Tillvalsförsäkring erbjuds också om du så önskar.

En exceptionell smartphone och ett uppkopplat armband signerat Xiaomi

Låt oss börja med Xiaomi Redmi Note 10 som är en extremt snygg smartphone när det gäller design såväl som dess 6,5-tumsskärm med en definition på 2400 x 1080 pixlar för en uppdateringsfrekvens på 90 Hz. 5G-anslutning krävs också och du kan räkna med 128 GB lagringsutrymme. Denna mobil säkerställer också autonomi eftersom dess 5000 mAh batteri kan hålla mer än en dag. Slutligen är den allmänna prestandan relativt korrekt så att du kan navigera mellan applikationer utan att sakta ner och spela.

Låt oss avsluta med Mi Smart Band 5 anslutna armband som också drar nytta av en vacker 1,1-tums OLED-skärm på vilken du tydligt kommer att kunna läsa all viktig information. Återigen är autonomin i god form med en beräknad uthållighet på minst 15 dagar på en laddning. Äntligen kommer armbandet att följa dig under din sport som promenader, cykling, löpning, simning eller till och med yoga. Det kommer också att mäta din puls exakt. Kom ihåg att ansluta den till din Redmi Note 10 för att få maximal funktionalitet.

Xiaomi Redmi Note 10 + Mi Smart Band 5-pack för 229 € på Fnac

Dagliga enheter att upptäcka

Det är svårt att tacka nej till ett så prisvärt paket som innehåller högkvalitativa produkter. Trots allt är det väsentligt att ge dig några råd om du hellre vill skaffa en effektivare mobil eller ett effektivare armband. Vi kommer att stödja dig inom dessa två områden tack vare våra fullständiga jämförelser av de bästa Xiaomi-smarttelefonerna men också av de bästa anslutna armbanden som finns tillgängliga för tillfället.

Relaterade Artiklar

Back to top button