Reddit testar NFT för sina profilbilder

Reddit © © Unsplash / Brett Jordan

Reddit
följa i fotspåren av Twitter
som meddelade för några dagar sedan för att tillåta användningen av NFT
som profilbild.

Så Reddit kommer också in i det och skapar “CryptoSnoos” baserat på Ethereum. Dessa kommer att ges ut i begränsade mängder för år 2022.

Ett “litet internt test”

Det är därför verkligen ett test för plattformen, vilket deklarerar i ett pressmeddelande fortsätta att utforska sätt att ge användarna värde av hans samhälle. En talesperson tillägger: Detta är ett litet internt test och inget beslut har tagits om att utöka eller rulla ut den här funktionen. “.

Reddit NFT CryptoSnoos © reddit

Reddit har fortfarande dedikerat en sida till sina nya NFTs, eller CryptoSnoos, med hänvisning till webbplatsens emblematiska maskot, kallad Snoo. De enda fyra bilder som finns tillgängliga för närvarande representerar alltså varianter av Snoo, några i form av en ballong, andra av en discoboll. Ingen information ges om den potentiella multiplikationen av dessa bilder i framtiden.

Fram till dess är samhällets mottagande till initiativet delat, som rapporterats TechCrunch. En division som resten av sektorn. Nyligen avbröt Discord och Mozilla med rätta sina kryptorelaterade projekt efter kritik.

Om samma ämne:
Twitter låter dig välja en NFT som din profilbild

Källa: TechCrunch

Relaterade Artiklar

Back to top button