Reddit avslöjar sin version av ljudchattrum som Clubhouse

Reddit är den sista viktiga tjänsten av sociala media för att byta till ljudkonversationer. Den senare blev populär efter tillkomsten av Klubbhus, ett socialt nätverk med ljudrum där användare kan chatta med varandra. Subreddit-moderatorer kan nu begära åtkomst till Reddit Talk och företaget kommer snart att börja bjuda in dem att prova.

Reddit föreslår att rummen kan användas till AM-sessionerA (Ask Me Anything), det vill säga frågor och svar som vem som helst kan delta i vid intresse. Till en början kommer bara subreddit-moderatorer att kunna starta en diskussion, även om de kan bjuda in andra talare att vara värd med dem.

Reddit Talks kommer att finnas tillgängligt för iOS- och Android-användare

Alla Reddit-användare kommer att kunna lyssna igenom iOS Och Android. De värd de kommer att kunna sparka ut användare och hindra dem från att gå in i intervjuer igen. De lyssnare de kan interagera med diskussioner genom att reagera med emojis. Om de har något de vill lägga till kan de räcka upp en virtuell hand och en gäst kan bjuda in dem att tala.

Värdar kommer att kunna se hur mycket karma varje användare som höjer en hand har. Reddit säger att det kommer att arbeta med samhället för att erbjuda funktionen bästa möjliga upplevelse. Kritiker av klubbhuset säger att det har förekommit fall av mobbning, rasism på appen och att plattformen vill undvika samma problem. Baserat på några tidiga skärmdumpar ser Reddit Talk ut som en mer färgstark version av Clubhouse.

Medan Clubhouse handlar om människor som använder sina riktiga identiteter och foton, kommer Reddit Talk-användare att kunna använda alias och avatarer. Funktionen kommer att erbjuda användarna ett annat sätt att kommunicera med varandra utöver plattformens traditionella texttrådar. De kan också dra nytta av bilder, videor, chatt och livestreaming. Samtidigt testar Facebook också en liknande app.

Relaterade Artiklar

Back to top button