RED by SFR slår hårt med sin 80GB mobilplan!

Det är ännu en extremt trevlig mobilplan som finns i vårt avsnitt med bra erbjudanden.

röd av sfr

Som du kommer att kunna se kommer detta RED by SFR 80 GB-erbjudande att följa med dig dagligen. Den har alla nödvändiga fördelar för att du ska kunna surfa på nätet och hålla kontakten med dina nära och kära dagligen.

RED by SFR-planen i korthet

  • 80 GB internetkuvert i 4G
  • Obegränsade samtal och SMS/MMS
  • Icke bindande erbjudande

Således faktureras detta berömda RED by SFR 80 GB-paket för närvarande med 14 € / månad.

Hitta RED by SFR 80 GB-paketet för 14 €/månad

En mer prisvärd mobilplan

Vi börjar känna låten väl när ett RED by SFR-erbjudande som detta kommer till oss. Den riktar sig till alla nya kunder hos operatören som kan prenumerera på den fram till den 22 augusti. Observera också att om ingen prishöjning tydligt nämns i villkoren kan priset fortfarande höjas utan ditt samtycke. Det är därför viktigt att noggrant övervaka varje månadsfaktura.

Hur som helst, detta paket är icke bindande. Du kan alltså avbryta det när som helst om du känner behov. Du behåller ditt nuvarande nummer och SIM-kortet kommer att debiteras med 10 € vid prenumeration. Låt oss nu komma till innehållet i denna formel.

RED by SFR erbjuder ett erbjudande som inte kan avslås

Svårt att vara malplacerad eftersom detta RED-paket återigen inkluderar dess 80 GB 4G internetkuvert. Det kan till och med dra nytta av fyra omladdningar på 1 GB vardera (för 2 € vardera). Du kommer att kunna titta på videor, ladda ner applikationer eller till och med spela online utan begränsningar från det franska fastlandet.

När det gäller samtal är de ganska logiskt sett obegränsade till alla mobiler och fasta telefoner på det franska fastlandet men även i de utomeuropeiska departementen (exklusive Mayotte). För sin del kan SMS/MMS skickas efter behag inom Frankrike. Observera bara att en konversation inte kan vara längre än 3 timmar. Slutligen gäller en gräns på 200 mottagare per månad för dina kontakter.

Låt oss avsluta med att specificera att samtal och SMS/MMS behåller sin obegränsade dimension under en resa till ett annat land i Europeiska unionen eller i utomeuropeiska departement. Dessutom kan 15 GB data (dras från ditt nationella kuvert) förbrukas där. Så kör på det!

RED by SFR 80 GB paket © RED by SFR

Hitta RED by SFR 80 GB-paketet för 14 €/månad

För att veta absolut allt om mobilplanen du just har upptäckt, läs vår åsikt om RED by SFR-erbjudanden utan dröjsmål.

Alla attraktiva mobilformler finns där

Om du föredrar att undvika detta RED-erbjudande och vill veta de mest intressanta prenumerationerna för tillfället, läs vår jämförelse av de bästa mobilabonnemang.

Relaterade Artiklar

Back to top button