RED by SFR granskar sitt RED-boxerbjudande och drar en ny Android TV-dekoder

RÖD av SFR TV-avkodare

RED by SFR:s “à la carte” Interneterbjudande utvecklas: en ny Android TV-avkodare och den berömda SFR Box 8 utrustad med Wi-Fi 6 erbjuds allmänheten.

Se RED by SFRs internetboxerbjudande

Det är förändring hos RED by SFR. Den franska operatören säger låg kostnad d’Altice har beslutat att göra om, för att inte säga upprörd, sitt icke-bindande RED box-erbjudande, med ett mycket mer omfattande erbjudande och den förstärkta känslan, i konsumentens ögon, att ett verkligt val är tillgängligt för honom. För att sammanfatta saker väldigt enkelt: du kan till exempel skapa ett erbjudande som inkluderar den berömda SFR Box 8 som server, nu känd för att vara en av få på marknaden som erbjuder Wi-Fi 6. För spelaren kan du välj den nya Connect TV-avkodaren, Android tack. Det bör noteras, innan du beskriver allt detta ytterligare, att denna utrustning är “valfri”, det vill säga att den genererar en extra kostnad på det initiala erbjudandet på 25 euro/månad i THD-fiber och 19 euro/månad i ADSL.

Läs också:
SFR lanserar “Smart WIFI”, dess repeater kompatibel med SFR Box 8 i Wi-Fi 6

RED by SFR berikar sitt fasta interneterbjudande, med Wi-Fi 6…

Om du utan bindning vill gå utöver det grundläggande RED box-erbjudandet kan du därför byta ut Box Plus i Wi-Fi 5 mot SFR Box 8. För 7 euro mer per månad (vi går därför från 25 till 32 euro/månad i Fiber THD och från 19 till 26 euro/månad i ADSL) gör det möjligt att göra anspråk på nedladdningshastigheter på upp till 2 Gbit/s, det vill säga dubbla “Speed ​​​​plus Wi-Fi 5”, och mycket mer än standarden bithastighet, begränsad till 300 Mbit/s.

När du väl har internet kan RED box-erbjudandet dig, utan TV-avkodare, njuta av en bas på 35 kanaler och 8 timmars inspelning, till exempel från tv.sfr.fr webbplats eller från applikationen REDTV. Fortfarande utan dekoder ger en option på 4 euro per månad dig tillgång till 100 TV-kanaler denna gång.

RED by SFR erbjuder även en ny applikation, RED TV, som ger tillgång till 35 TV-kanaler, VoD och replay från din smartphone och surfplatta. Och om du vill gå längre i din TV-upplevelse är det nu möjligt. Men naturligtvis måste vi fortfarande stoppa händerna i fickan.

Läs också:
SFR FTTH omvandlas, efter förvärvet av Covage, och blir “Xp Fibre”

… och en ny Android TV-avkodare

För 19 euro vid köp kommer det fasta interneterbjudandet från RED by SFR att ge dig fördelen av en ny dekoder som heter “Connect TV”, som inkluderar Android TV 9.0. Spelaren stöder även flera tekniker, såsom 4K HDR och Dolby Vision. Den är även Dolby Atmos-kompatibel.

Dessutom åtföljs avkodaren av en röststyrd fjärrkontroll, på vilken vi framför allt hittar knapparna Google Assistant och Netflix. Fördelen med denna avkodare är att den låter dig dra nytta av alla applikationer som stöds av Android TV 9.0 och att den i slutändan är väldigt prisvärd. ” Connect TV kan ansluta till alla Internet- eller Wi-Fi-nätverk för att njuta av dess RED TV-erbjudande var som helst, även på resande fot », Anger operatören.

Med ekonomi utökar därför RED by SFR sitt fasta erbjudande lite mer, vilket kanske kan övertyga, med en Android TV-avkodare tillgänglig till låg kostnad, de som inte var redo att höja sin månatliga räkning att fråga om TV-kanaler. och andra applikationer.

Se RED by SFRs internetboxerbjudande

Källa: pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button