RED by SFR ger dig det stora spelet med sitt nya 80 GB-erbjudande till ett fyndpris

Världen av mobilplaner är i kaos just nu… Och det kommer inte att förändras när sommarlovet närmar sig. För att fördjupa dig direkt i fyndbadet har vi ett oslagbart erbjudande att presentera för dig. Därmed finner vi RED av SFR och dess 80 GB-formel för 9 €/månad.

Röd av SFR

RED by SFR-paketet i två ord:

  • Upp till 90 GB data i 4G överallt i storstadsfrankrike
  • Evig obegränsade samtal och SMS/MMS till alla operatörer
  • En icke-bindande formel

Se paketerbjudandet för RED by SFR 80 GB för 9 €/månad

Ett billigt mobilerbjudande

Innan vi börjar, låt oss betona det faktum att detta RED by SFR-paket är tillgängligt fram till den 9 juni (inklusive). Så du har tid att tänka på det lite… Vet bara att det är ett icke bindande abonnemang som marknadsförs i helgen. Uppsägning kan således göras gällande när som helst. Å andra sidan är det viktigt att notera att operatören fritt kan revidera sina priser uppåt. Kom ihåg att kontrollera dina månatliga räkningar ofta för att undvika obehagliga överraskningar. När det gäller SIM-kortet kommer det att kosta dig 10 € vid tidpunkten för prenumerationen.

Även andra paket som det för 5 €/månad för 5 GB data är för närvarande tillgängliga. För gourmeter är ett 160 GB-erbjudande på €14/månad till och med relevant. Slutligen, om din smartphone är 5G-kompatibel, har du möjlighet att lägga till €5 till det månatliga prenumerationspriset för att dra nytta av detta ultrasnabba nätverk.

RED by SFR återkommer med ett attraktivt paket

När det gäller innehållet i vårt stjärnerbjudande har det 80 GB 4G-data med möjlighet att ladda upp till fyra gånger om 1 GB vardera per månad (för €2 varje gång). Sedan är samtal som alltid obegränsade till mobiler och fasta telefoner i Frankrikes fastland och utomeuropeiska departement (exklusive Mayotte och inom gränsen på max 3 timmar per samtal). SMS/MMS har också en obegränsad dimension för alla operatörer inom Frankrike. Allt detta under förutsättning att inte överstiga 200 mottagare per månad (det finns mycket att göra!).

Slutligen, om du planerar att åka till ett annat land inom EU eller till de franska utomeuropeiska departementen snart, har vi goda nyheter eftersom samtal och SMS/MMS kommer att förbli obegränsat där. Du kommer också att ha möjlighet att konsumera upp till 12 GB internet per månad (volymen dras från ditt nationella kuvert) inom dessa destinationer.

Se paketerbjudandet för RED by SFR 80 GB för 9 €/månad

Hitta den bästa planen för din mobil

För att avsluta på en hög ton, kommer vi att uppehålla oss ett ögonblick vid de bästa mobilplanerna som finns tillgängliga för tillfället. Det finns något för absolut alla smaker och alla plånböcker.

Relaterade Artiklar

Back to top button