RED by SFR-erbjudandet på dess 80GB mobilabonnemang är fortfarande tillgängligt!

Vi hittar för femtonde gången ett mobilabonnemang som inte går att missa som kommer att vara tillgängligt några dagar till.

röd

Om du fortfarande inte har hittat din drömplan, då är detta RED 80 GB-erbjudande för dig. Faktum är att dess innehåll är extremt intressant och dess pris ganska attraktivt. Följ ledaren !

RED by SFR-planen i korthet

  • Ett månatligt internetkuvert på 80 GB
  • Icke bindande erbjudande
  • Obegränsade samtal och SMS/MMS

Till att börja med bör det noteras omedelbart att detta berömda RED by SFR 80 GB-paket erbjuds för 14 € / månad.

Hitta RED by SFR 80 GB-paketet för 14 €/månad

Ett mobilabonnemang till rätt pris

Alla operatörer utnyttjar sommaren för att sälja ut sina mobilabonnemang. Detta är särskilt fallet med RED by SFR, som för närvarande erbjuder en 80 GB-formel som är mycket fördelaktig för kunden. Du har fram till den 22 augusti på dig att prenumerera. Innan vi går till kärnan i frågan måste vi absolut understryka det faktum att priset på denna formel kan öka utan ditt samtycke. Du måste därför övervaka alla dina räkningar för att undvika att få en dålig överraskning.

Du kommer dock att ha möjlighet att säga upp dig när som helst eftersom denna prenumeration är icke bindande. Dessutom kan detta 4G-erbjudande rymma 5G genom att välja alternativet 5 €/månad. Slutligen är aktiveringspriset för SIM-kortet €10 vid prenumeration.

RED by SFR erbjuder ett mycket attraktivt erbjudande

Om du är van vid att bläddra i vår sektion efter bra erbjudanden bör följande element inte förvåna dig. Faktum är att detta RED-paket fortfarande innehåller samma fördelar. Det vill säga ett internetkuvert på 80 GB för storstadsfrankrike. De eviga fyra möjliga laddningarna på 1 GB vardera per månad (för 2 € per enhet) är uppenbarligen aktuella.

Samma observation på sidan av obegränsade samtal till mobiler och fasta telefoner i Frankrikes fastland såväl som i de utomeuropeiska departementen (exklusive Mayotte). SMS/MMS kan också skickas efter behag till alla operatörer i Frankrike. Kom ihåg att ett samtal inte kan överstiga 3 timmar. En annan begränsning satt till 200 mottagare per månad är i kraft.

Slutligen, för resor inom Europeiska unionen och i utomeuropeiska departement, förblir samtal och SMS/MMS logiskt sett obegränsade från dessa destinationer. 15 GB data som dras från ditt nationella kuvert kan också användas i dessa territorier. Kort sagt, RED kommer att ha dig täckt under semestern.

RED by SFR 80 GB paket © RED by SFR

Hitta RED by SFR 80 GB-paketet för 14 €/månad

För att lära dig ännu mer om alla villkor och förmåner som tillhandahålls av operatören rekommenderar vi att du noggrant läser vår recension av RED by SFR.

Paket för alla behov

Om du behöver jämföra de mest intressanta erbjudandena för tillfället innan du gör ditt val, så här är vår jämförelse av de bästa mobilabonnemang som är tillgängliga för närvarande. Alla större operatörer är listade.

Relaterade Artiklar

Back to top button