RED by SFR återlanserar sitt 100GB-paket till ett galet pris!

BIG RED är ett lågpriserbjudande men ett stort antal gigabyte att använda varje månad på din smartphone. Vad väntar du på för att upptäcka det mer i detalj?

1

Med sitt Le BIG RED 100 GB-paket låter RED by SFR dig få ett erbjudande skräddarsytt för de största mobila internetanvändarna för endast €11/månad och allt utan förpliktelser.

RED by SFR 100 GB-planen i korthet

  • Ett rejält dataomslag
  • Obegränsade samtal och sms
  • 5G-alternativ om du vill ha ännu högre hastigheter

Detta Le BIG RED 100 GB-erbjudande erbjuds för närvarande för 11 €/månad av RED av SFR fram till torsdag 6 juli vid midnatt! Det är nu eller aldrig att be om din portabilitet för att göra stora besparingar idag!

Se RED by SFR 100 GB-paketet för 11 €/månad

En 100 GB 4G-plan till ett lågt pris

RED by SFR är van vid att sänka priserna och det var inte under försäljningen som det skulle sluta.

Beviset med BIG RED 100 GB, ett nytt erbjudande som föreslagits av operatören och som inkluderar 100 GB mobildata, bland andra tjänster, för endast €11/månad och allt utan någon tidsförpliktelse. Observera dock att operatören är fri att höja priset på sina mobilabonnemang, även efter ditt abonnemang.

Var snabb ! Erbjudandet slutar torsdagen den 6 juli vid midnatt, du har bara några timmar kvar på dig att ta del av det!

4G RED by SFR 100GB paket

Från 15 €

Läs meddelandet


8

4G RED by SFR 100GB paket

  • 100 GB data Frankrike
  • Obegränsade samtal
  • Obegränsad SMS/MMS

RED by SFR återlanserar sitt förpliktande 4G-erbjudande, som erbjuder inte mindre än 100 GB mobilt internet varje månad för bara €15. Ett komplett erbjudande med utmärkt kvalitet/pris-förhållande för alla.

RED by SFR återlanserar sitt förpliktande 4G-erbjudande, som erbjuder inte mindre än 100 GB mobilt internet varje månad för bara €15. Ett komplett erbjudande med utmärkt kvalitet/pris-förhållande för alla.

Ett komplett paket för att använda din smartphone som du vill

Om du, som många, använder din smartphone från morgon till kväll för att arbeta, kommunicera med dina nära och kära eller roa dig på resande fot, kommer BIG RED-paketet från RED by SFR att följa dig i alla dina aktiviteter genom att förse dig med 100 GB mobildata varje månad vid konsumtion på operatörens 4G mobilnät.

Om du vill gå ännu längre och har en kompatibel telefon kan du när som helst prenumerera på 5G-alternativet som erbjuds av operatören och faktureras med ytterligare 5 € varje månad. Så du kommer att dra nytta av de mycket högre hastigheterna som denna nya mobilteknik erbjuder.

RED by SFR-paketet låter dig också dra fördel av 17 GB som kan användas från destinationer i Europeiska unionen och i utomeuropeiska departement.

Samtal och SMS är obegränsade från det franska fastlandet.

Se RED by SFR 100 GB-paketet för 11 €/månad

För att få veta ännu mer, tveka inte att läsa vårt kompletta test av RED by SFR.

Hitta den plan som passar dina behov bäst

Om du letar efter det mest konsekventa erbjudandet med din användning men också med din budget, kommer vår jämförelse av de bästa mobilabonnemang under 2022 att ge dig all information du behöver innan du gör ditt val.

banner_sale

Vårt urval av de bästa försäljningserbjudandena

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet under försäljningen för att dela med dig av de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button