RED av SFR eller B&You: vilken 100 GB mobilplan på kampanj att välja?

Till våren har du stora möjligheter att göra värdefulla besparingar med mycket kompletta mobilabonnemang inklusive 100 GB månadsdata. Så vilket av dessa två icke-bindande erbjudanden RED av SFR Var B&You kommer att få dina tjänster?

röd b&du

Här är de två 100 GB mobilabonnemang för tillfället:

  • Se erbjudandet RED by SFR 100 GB mobilabonnemang för 13 €/månad
  • Se erbjudandet B&You 100 GB mobilabonnemang för 12,99 €/månad

Mycket snäva priser därför, med möjlighet att dra nytta av dessa förmånliga priser nu. Vi påminner dig också om att en mobiloperatör är fri att höja priserna på sina paket när som helst. Dessa två erbjudanden är icke-bindande, du är givetvis fri att säga upp din nuvarande prenumeration, när som helst och utan kostnad.

Dessutom kommer en avgift på €10 att tas ut på dig för aktiveringen av ditt nya SIM-kort. Slutligen kan du byta operatör utan att förlora ditt nuvarande telefonnummer. Slå 3179 gratis för att få din RIO-kod, och skicka den till B&You like RED by SFR! Låt oss nu gå till detaljerna för dessa två erbjudanden.

Till detta pris får du ett utmärkt paket hos RED by SFR

RED by SFR avser att efterliknas med detta mycket kompletta erbjudande avsett att möta behoven hos majoriteten av dem som äger en smartphone. Således förnyar RED by SFR sitt Big RED 100 GB-erbjudande för endast €13/månad i 12 månader. Vänta inte för länge med att dra nytta av det, eftersom detta erbjudande är tillgängligt fram till 21 mars, midnatt.

Och denna RED by SFR mobilplan är verkligen idealisk! Först och främst, räkna med ett mobilt datakuvert som omfattar 100 GB per månad, ett rejält och effektivt erbjudande, tack vare din tillgång till täckningen och kvaliteten på SFR 4G-nätverket. Och om du kommer till slutet, vet att du kan öka din plan med ytterligare 50 GB mot €10 för att inte gå sönder före slutet av månaden. För att ta över, försumma inte SFR Wi-Fi-nätverket som du fritt kan ansluta till så snart det är tillgängligt.

4G RED av SFR 200GB plan

Från 20 €

Läs meddelandet


7

4G RED av SFR 200GB plan

  • 200 GB data Frankrike
  • Obegränsade samtal
  • Obegränsad SMS/MMS

Med denna plan på 200 GB erbjuder RED by SFR ett utmärkt alternativ för dem som konsumerar en betydande volym mobilt internet varje månad. Kort sagt, en mycket omfattande 4G-plan utan förpliktelser med ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Med denna plan på 200 GB erbjuder RED by SFR ett utmärkt alternativ för dem som konsumerar en betydande volym mobilt internet varje månad. Kort sagt, en mycket omfattande 4G-plan utan förpliktelser med ett mycket konkurrenskraftigt pris.

När det gäller mer traditionell kommunikation inkluderar detta paket obegränsade samtal till fasta telefoner och mobiler på fastlandet i Frankrike och utomeuropeiska departement (exklusive Mayotte) under en maximal sammanhängande varaktighet på 3 timmar till 200 olika mottagare/månad. Du räknar med samma maximala antal mottagare för att skicka dina SMS och MMS obegränsat i Metropolitan France.

I EU och utomeuropeiska departement följer RED by SFR dig med ett 14 GB internetpaket, samt obegränsade samtal, SMS och MMS till Frankrike och utomeuropeiska departement. Du kan också dra nytta av komplett onlinehjälp för att ställa dina frågor och rapportera ett problem, och som alltid kan du hantera ditt erbjudande direkt från ‘RED & Me-appen.

Se erbjudandet RED by SFR 100 GB mobilabonnemang för 13 €/månad

Inför RED av SFR svarar B&You med ett högkvalitativt erbjudande

B&You har inte för avsikt att släppa det och svarar med ett mycket attraktivt mobilerbjudande, fortfarande utan förpliktelser. Som ett resultat, för bara 12,99 €/månad under ett år, får du ett utmärkt mobilabonnemang med 100 GB mobildata hos B&You. Återigen, detta erbjudande är tillgängligt till det här priset fram till 21 mars, midnatt!

Och med 100 GB data har du mycket att titta på dina favoritvideor på populära plattformar, hålla dig uppdaterad med vad dina vänner gör som nyheter, men också ibland använda din smartphone som en router för att se en film på din TV till exempel ! Dessutom, med kvaliteten på B&You 4G-nätverket, är du garanterad att få tillräckliga hastigheter. Gillar du att resa eller har familj utomlands? I de franska utomeuropeiska departementen eller i den europeiska zonen låter B&You dig hålla kontakten med 15 GB månatlig mobildata.

B&You 160GB 4G-plan

Från €15,99

B&You 160GB 4G-plan

  • 160 GB data Frankrike
  • Obegränsade samtal
  • Obegränsad SMS/MMS

B&You erbjuder ett mobilabonnemang med 160 GB data för 15,99 euro per månad. För närvarande är det det bästa förhållandet mellan data kuvert/pris på marknaden. För detta pris erbjuder B&You mycket höghastighets 4G och 4G+ mobilt internet på Bouygues Télécoms nätverk.

B&You erbjuder ett mobilabonnemang med 160 GB data för 15,99 euro per månad. För närvarande är det det bästa förhållandet mellan data kuvert/pris på marknaden. För detta pris erbjuder B&You mycket höghastighets 4G och 4G+ mobilt internet på Bouygues Télécoms nätverk.

Du kan också räkna med obegränsade samtal, SMS och MMS på det franska fastlandet, de utomeuropeiska departementen och den europeiska zonen för att kommunicera smidigt och hålla dig uppdaterad. Dessutom kan föräldrar som tillval räkna med ett föräldrakontrollverktyg, som läggs till vid prenumerationstillfället, om paketet är avsett för en minderårig. Detta är gratis på en mobil, medan ett premiumerbjudande på €5/månad (första månaden gratis) kan skydda upp till 10 enheter av alla slag: smartphone, dator eller surfplatta till exempel.

Du kan också dra fördel av förmånliga priser på multimediaprenumerationer eller till och med ett antivirus på din fritid! Och självklart, vid problem eller en fråga, tveka inte att kontakta B&Yous lyhörda kundtjänst!

Se erbjudandet B&You 100 GB mobilabonnemang för 12,99 €/månad

Vilken mobilplan passar dina behov bäst?

Det finns nu en uppsjö av mobiloperatörer med erbjudanden lika olika som de är varierande och att hitta runt för att ha en plan så nära dina förväntningar som möjligt är ibland knepigt. Från och med nu, tveka inte att konsultera vår 100 % oberoende jämförelse av de bästa mobilabonnemang under 2022.

Relaterade Artiklar

Back to top button