Recension av kontantapp – Det enklaste sättet att skicka och ta emot pengar

Det ska vara enkelt att skicka och ta emot pengar online, oavsett om det är att betala för middag(återbetalning för middag), omedelbar gåva(födelsedagspresent) för en födelsedag, ett litet lån eller av någon annan anledning. Lyckligtvis finns det massor av onlineappar och tjänster för att skicka pengar, så vilken ska du välja?

Ett alternativ är Cash-appen. Tillgänglig online och via en mobilapp, den är superenkel att konfigurera och ännu enklare att använda.

De bästa funktionerna i Cash-appen(De bästa funktionerna i kontantappen)

Vi gillar Cash App av olika anledningar:

 • Noll provision*
 • Medel tillgängliga direkt
 • Registrera(Skriv under) med ett befintligt bankkort
 • Få gratis kontokort(betalkort) för användning med
  Cash App
 • Köp bitcoin
 • Tjäna belöningar
 • Lägg till(Lägg till) återkommande kontanter till ditt konto
 • Få betalt via direkt insättning

Med tanke på funktionerna Cash App , du kan använda den av olika anledningar. Kanske vill du ha en extra bank för att bara lagra din
semesterpengar(semesterpengar), kort(bidragskort) för dina barn, ett pålitligt sätt att äntligen få omedelbara pengar från dina skissartade vänner, eller som ett sätt att tjäna lite extra pengar med belöningar.

Oavsett varför du behöver Kontant App-konto(Kontantappkonto) , kommer du att upptäcka att det är väldigt lätt att använda, extremt bekvämt och 100% gratis för nästan varje enskild funktion.

*De enda gångerna du debiteras är om du tar ut pengar från en bankomat (bankomaten tar ut avgiften) eller om du vill ta ut pengar direkt istället för att vänta några dagar på att de ska gå från Cash App till din bank.

Hur man skall registrera(Hur man registrerar sig)

Registrera dig Cash App Det finns två sätt: använd appen för iOS eller Android, eller skapa ett konto på webbplatsen (från webbplatsen) . Låt oss gå igenom processen från webbplatsen:

Steg 1(Steg 1) : Ange din e-postadress eller telefonnummer(e-postadress eller telefonnummer) .

Steg 2(Steg 2) : Ange koden som skickades till din e-post/telefon.

Steg 3(Steg 3) : Gå in information om ditt betalkort(betalkortsinformation) för att ansluta din bank.

Steg 4(Steg 4) : Ange ditt fullständiga namn.

Steg 5(Steg 5) : Välj $ cashtag är ett unikt användarnamn som folk kan använda för att skicka pengar till dig (mer om det nedan).

Steg 6(Steg 6) : Ange ditt postnummer.

Hur man skickar och tar emot pengar(Hur man skickar och tar emot pengar)

Eftersom det Cash App fungerar både från en dator och från en mobilapplikation kan du skicka och ta emot pengar hur som helst. Ditt konto är tillgängligt var du än loggar in, till exempel genom att skicka in pengar på nätet(pengar online) från en dator liknar att skicka från din telefon; även om det vanligtvis är lättare för de flesta att använda en telefon.

När du gick in Cash App från din dator, klicka på ” Skapa(Ny)” längst ner på skärmen för att öppna ett nytt fönster där du kan starta processen att skicka pengar.
Bara(Bara) ange beloppet, skriv till vem du vill skicka det (deras e-postadress, telefonnummer(telefonnummer) eller $ cashtag ) och beskriv sedan valfritt vad transaktionen är till för.

Klicka sedan Begäran(Begär) pengar för att skicka en förfrågan till mottagaren där han kommer att se den på sin dator eller telefon(dator eller telefon) och kommer att kunna svara för att skicka pengar till dig. Eller, om du skickar dem pengar, använd ” Betala(Pay)” för att omedelbart överföra pengar till deras Kontant App-konto(Kontant App-konto) .

Notera. Du kan skicka pengar till vem som helst, även om de inte har ett Cash App-konto. De kommer att få en registreringsavisering via den metod du använde (e-post eller telefonnummer) och om de inte accepterar pengarna efter en viss tid kommer de att löpa ut och du behåller dina pengar.(Obs! Du kan skicka pengar till vem som helst, även om de inte har ett Cash App-konto. De kommer att få ett registreringsmeddelande via den metod du använde (e-post eller telefonnummer), och om de inte accepterar pengarna efter en tid kommer den att löpa ut och du behåller dina pengar.)

En liknande procedur är tillgänglig i mobilappen: ange beloppet med tangentbordet på skärmen och tryck sedan på valfri knapp för att skicka eller begära kontanter. Till sist(Slutligen), välj vem som ska vara mottagare och ange text “För”(” text) för att hålla ordning på saker och ting.

Ett annat sätt att få pengar från någon är genom Cash App – genom din $ cashtag . När du skapade ditt konto skapade du ett unikt användarnamn som andra användare Cash App kan använda för att enkelt skicka pengar till dig. De kan göra detta genom sin egen app eller genom att besöka din dedikerade URL .

Till exempel genom att besöka https://cash.me/$jongfisher på webbläsare(webbläsare), kan du skicka pengar till denna användare direkt från vilket betalkort som helst. Personen kan också skicka pengar direkt $jongfisher via din app eller onlinekonto.

Obs: Det finns inga mottagningsgränser för Cash-appen men det finns sändningsgränser: $7 500/vecka och $17 500/månad .

Hur man tar ut pengar(Hur man tar ut pengar)

Du kan ta ut pengar från din Kontantapp-konton(Kontant App-konto) via webben webbplats eller app(webbplats eller app) . Du kan också spendera pengar direkt från ditt betalkort CashApp.(Kontant App debet)

Till ta ut pengar(kontantpengar) med sin Kontant App-konto(Kontantapp-konto) genom appen, tryck på din profilbild högst upp på skärmen, navigera till Kontanter och välj sedan ta ut pengar för att välja hur mycket du vill skicka till din bank.

Du kan också besöka Kontantkortssidan (besök din Kontantkortssida) från webbläsare och uttag(webbläsare och kontanter) det är där.

Om du vill “cash out” genom att spendera direkt från kontokort(betalkort), använd det som vilket annat kort som helst! Cash App-kort är ett kort Visum(Visa-kort), så det accepteras där det är tillåtet Visa-kort.(Visa kort)

Obs: Du är begränsad till $25 000/vecka utbetalningar via ditt konto. Uttag från bankomat är begränsade till 250 USD/transaktion, 250 USD/24 timmar, 1 000 USD/vecka och 1 250 USD/månad.

Det ska vara enkelt att skicka och ta emot pengar online, oavsett om det är för en middagsåterbetalning, en omedelbar födelsedagspresent, ett litet lån eller någon annan anledning. Som tur är finns det massor av appar och tjänster för att skicka pengar online att välja mellan, så vilken ska du välja?

Ett alternativ är Cash App. Det är tillgängligt online och via mobilappen, och det är helt enkelt att installera och ännu enklare att använda.

Cash App Toppfunktioner

Vi gillar Cash App av flera anledningar:

 • Noll avgifter*
 • Medel är tillgängliga omedelbart
 • Registrera dig med ditt befintliga bankkort
 • Skaffa ett gratis betalkort att använda med Cash App
 • Köp Bitcoin
 • Tjäna belöningar
 • Lägg till återkommande kontanter på ditt eget konto
 • Ta emot betalningar via direkt insättning

Med tanke på Cash-appens funktioner kan du använda den av en mängd olika anledningar. Kanske vill du ha en extra bank för att lagra bara dina semesterpengar, ett bidragskort till dina barn, ett bra sätt att äntligen få tillbaka betalt direkt från dina skissartade vänner, eller som en metod för att tjäna lite extra pengar via belöningar.

Oavsett varför du vill ha ett Cash App-konto, kommer du att upptäcka att det är superenkelt att använda, extremt bekvämt och 100 % gratis för nästan varje enskild funktion.

Hur man registrerar sig

Det finns två sätt att registrera sig för Cash App: använd iOS- eller Android-appen, eller skapa ett konto från webbplatsen. Låt oss gå igenom processen från webbplatsen:

Steg 1: Ange din e-mailadress eller telefonnummer.

Steg 2: Ange koden du skickade till din e-post/telefon.

Steg 3: Ange din betalkortsinformation för att ansluta din bank.

Steg 4: Skriv ditt fullständiga namn.

steg 5: Bestäm dig för en $Cashtag, som är ett unikt användarnamn som folk kan använda för att skicka pengar till dig (mer om detta nedan).

Steg 6: Ange ditt postnummer.

Hur man skickar och tar emot pengar

Eftersom Cash App fungerar både från en dator och mobilappen kan du skicka och ta emot pengar åt båda hållen. ditt konto är tillgängligt var du än loggar in, så att skicka pengar online från till exempel en dator är detsamma som att skicka dem från din telefon; även om det vanligtvis är lättare för de flesta att använda en telefon.

När du är inloggad på Cash App från din dator klickar du Ny längst ner på skärmen för att öppna ett nytt fönster där du kan börja skicka pengar. Ange bara ett belopp, skriv ut vem du vill skicka det till (deras e-postadress, telefonnummer eller $Cashtag), och beskriv sedan valfritt vad transaktionen är till för.

Tryck sedan på Begäran pengar för att skicka förfrågan till mottagaren, där de ser den på sin dator eller telefon och kan svara på den för att skicka pengarna till dig. Eller, om du skickar pengar till dem, använd Betala knappen för att omedelbart överföra pengarna till deras Cash App-konto.

En liknande procedur är tillgänglig från mobilappen: skriv in beloppet med knappsatsen på skärmen och välj sedan endera knappen för att skicka eller begära kontanterna. Slutligen, välj vem mottagaren/mottagarna ska vara och ange “För” text för att hålla saker organiserade.

Ännu ett sätt att få pengar från någon via Cash App är via din $Cashtag. När du skapade ditt konto skapade du ett unikt användarnamn som andra Cash App-användare kan använda för att enkelt skicka pengar till dig. De kan göra detta genom sin egen app eller genom att besöka din speciella URL.

Om du till exempel besöker https://cash.me/$jongfisher i en webbläsare kan du skicka pengar direkt till denna användare med valfritt betalkort. Personen kunde också skicka pengar direkt till $jongfisher via deras app eller onlinekonto.

.

Hur man tar ut pengar

Du kan ta ut pengar från ditt Cash App-konto via webbplatsen eller appen. Du kan också spendera dina pengar direkt från Cash App-betalkortet.

För att få pengar från ditt Cash App-konto via appen, tryck på din profilbild högst upp på skärmen, gå till Kontanteroch välj sedan ta ut pengar för att välja hur mycket du vill skicka till din bank.

Du kan också besöka din Kontantkortsida från en webbläsare och ta ut pengar där.

Om du vill “utbetala” genom att spendera dina pengar direkt från betalkortet, använd det som vilket kort som helst! Cash App-kortet är ett Visa-kort, så det accepteras överallt där Visa-kort är tillåtna.