Recension av iClever trådlös Bluetooth-högtalare – Bra prisvärd mobilhögtalare

iClever är ett företag som erbjuder, som de gärna säger, cool elektronik. Sortiment av dem Produkter(produktportfölj) sträcker sig från möss och kringutrustning till datorer(möss och kringutrustning) till anslutningsenheter och biltillbehör. En av deras senaste produkter är Bluetooth högtalare(Bluetooth-högtalare) iClever , som vi nyligen testade. Det är en intressant produkt till ett bra pris, så läs den här recensionen för att ta reda på vad vi har lärt oss om högtalaren och om den är värd att köpa:

Packar upp den trådlösa iClever-högtalaren Blåtand(Trådlös Bluetooth-högtalare)

Kolumn iClever(iClever högtalare) kommer i ljusblått kartong låda(kartong) med produktbild på framsidan. Du kan också se namnet på högtalaren − IC-BTS02 .

Baksidan av kartongen innehåller en komplett lista med tekniska specifikationer och en kort beskrivning av produkten.

iClever, IC-BTS02, bluetooth, högtalare, recension

När du öppnar lådan hittar du högtalaren i plastpåse(plastpåse) tillsammans med USB – Laddningskabel och 3,5 mm ljudkabel ,(jack ljudkabel) som kan användas för att ansluta högtalaren till enheter utan möjlighet Bluetooth-anslutning(Bluetooth-anslutning) .

iClever, IC-BTS02, bluetooth, högtalare, recension

Tillsammans med produkten hittar du en bruksanvisning. Provet vi fick inkluderade också garantikort(garantikort) från Hisgadget.com .

Utrustningsspecifikationer

IC-BTS02 Begagnade högtalardiameter(diameterhögtalare) 45 mm med impedansnivå 2 Ohm(Ohm-impedans) och RMS-effekt 5 tis(Watt RMS effekt) . Förbindelse Blåtand(Bluetooth-anslutning) tillhandahålls av chipet Bluetooth CSR 4.0 som stöder flera protokoll:

  • AD2P
  • AVRCP
  • HFE
  • HFP

Frekvens karakteristisk(frekvenssvar) högtalaren är i intervallet 90 Hz – 18 kHz, och den drivs av ett inbyggt 5000 mAh litiumpolymerbatteri.

Enheten tar inte mycket plats, dess dimensioner är 64,5 x 64,5 x 70,1 mm (LxBxH )(LxBxH). Det är 2,5 x 2,5(x 2,5) x 2,7 tum. IC-BTS02 Väger endast 261 gram, så den är lätt att bära med sig.

Hela uppsättningen av specifikationer finns här.

Använder IC-BTS02

Högtalaren har en mycket behaglig och elegant design, nästan kubisk i formen, vilket gör den till ett bra komplement till alla Kontorsutrymme(Kontorsutrymme) . Gitter dynamik(högtalargallret) vänd uppåt för att hjälpa till att optimera ljudkvalitet(ljudkvalitet) .

Högtalaren är innesluten i en blank metallhölje(metallhölje) , som, även om det ser ganska smidigt ut, men lockar fingeravtryck(fingeravtrycksmagnet) .

På högtalarens framsida ser du logotypen iClever precis ovanför knappen som används för att ta emot telefonsamtal eller ansluta och koppla från enheter Blåtand . Inuti knappen är Ljusdiod(LED) , som lyser blått när högtalaren är ansluten och blinkar när du kopplar bort den. Du får också en ljudavisering varje gång du ansluter och kopplar bort din högtalare.

iClever, IC-BTS02, bluetooth, högtalare, recension

Det finns en port på baksidan av högtalaren. laddning(laddningsport) micro-USB och 3,5 mm ljudjack. Mellan dem kommer du att se en röd lysdiod som indikerar laddningsstatus(laddningsstatus) .

iClever, IC-BTS02, bluetooth, högtalare, recension

Vad vi inte tyckte om IC-BTS02 , så det här är platsen för knapparna som styr musiken. De är placerade på undersidan av högtalaren tillsammans med På / Av knapp . Även om denna plats strömbrytare(strömbrytare) är acceptabelt, att ha musikkontroller här är irriterande då du måste höja högtalaren varje gång du vill spela/pausa eller hoppa över spår. Nästa/Föregående-knapparna fungerar också som volymkontroller.

iClever, IC-BTS02, bluetooth, högtalare, recension

Vi var mycket nöjda med ljudkvaliteten IC-BTS02 . Både telefonsamtal och sånger var högt och tydligt, med minimal distorsion. Vi gillade också det faktum att högtalaren stängs av automatiskt efter 15 minuters inaktivitet. Så det sparar laddning batterier(batterikraft), vilket är jättebra.

Batteriet räcker lätt upp till tio timmar uppspelning och laddning(uppspelning och laddning) på cirka två till tre timmar.

Bluetooth-parning slutförd(Bluetooth-parning) snabbt och utan problem. Vi har testat IC-BTS02 med smartphone Nexus 5 kör den senaste versionen Android . När smarttelefonen hittade högtalaren kunde vi välja den från listan och anslutningen upprättades. Om du stänger av bluetooth-anslutning(Bluetooth-anslutning) på din smartphone kommer den automatiskt att upptäcka den nästa gång du slår på den, vilket gör användarupplevelsen mycket trevlig.

iClever, IC-BTS02, bluetooth, högtalare, recension

Den inbyggda mikrofonen är anständig, men förvänta dig inte att höras från andra sidan rummet. Räckvidden är inte mer än två meter, så du måste vara ganska nära högtalaren för att den/de andra personen(erna) ska höra dig.

Bortsett från den obekväma placeringen av volym-/uppspelningskontrollerna, är iClever verkligen inte att skylla på. Det allmänna intrycket av att använda detta Bluetooth högtalare(Bluetooth-högtalare) riktigt bra!

Dom

iClever lyckades erbjuda kvalitetsprodukt(kvalitetsprodukt) till ett mycket rimligt och överkomligt pris. Ljudkvalitet IC-BTS02 kombinerat med snygg design och härlig tid Batteri-liv(batteritid) gör att vi rekommenderar denna enhet till dig som vill lyssna på musik från sina smartphones eller surfplattor, samt till dig som behöver en snabb lösning för gruppsamtal. IC- BTS02(IC-BTS02) kommer säkerligen att leverera en mer än värdig upplevelse för båda grupperna.

iClever är ett företag som erbjuder, som de gillar att sau det, cool elektronik. Deras produktportfölj sträcker sig från möss och kringutrustning till datorer till anslutningsenheter och biltillbehör. En av deras senaste produkter är iClever Bluetooth Speaker, som vi nyligen har testat. Det är en intressant produkt med ett bra pris, så läs den här recensionen för att se vad vi har lärt oss om högtalaren och om den är värd att köpa eller inte:

Packa upp iClever trådlös Bluetooth-högtalare

iClever-högtalaren kommer i en ljusblå kartong med bilden av produkten på framsidan. Du kan också se namnet på talaren – .

iClever, IC-BTS02, bluetooth, högtalare, recension

Baksidan av lådan visar hela listan med specifikationer och en kort beskrivning av produkten.

iClever, IC-BTS02, bluetooth, högtalare, recension

När du öppnar lådan hittar du högtalaren i en plastpåse, tillsammans med USB-laddningskabeln och en 3,5 mm jack ljudkabel som du kan använda för att ansluta högtalaren till enheter utan Bluetooth-anslutning.

iClever, IC-BTS02, bluetooth, högtalare, recension

Tillsammans med produkten hittar du bruksanvisningen. Provet vi fick innehöll också ett garantikort från Hisgadget.com.

Hårdvaruspecifikationer

Den använder en 45 mm diameter högtalare med en 2 Ohm impedansnivå och en 5 Watt RMS effekt. Bluetooth-anslutningen är aktiverad av ett Bluetooth CSR 4.0-chip som stöder flera protokoll:

Högtalarens frekvenssvar ligger i intervallet 90Hz – 18KHz och den drivs av ett inbyggt 5000mAh Li-Polymer-batteri.

Enheten tar inte mycket plats, dess dimensioner är 64,5 x 64,5 x 70,1 mm (LxBxH). Det är 2,5 x 2,5 x 2,7 tum. väger bara 261 gram, vilket gör den lätt att bära med sig.

Hela uppsättningen av specifikationer finns här.

Använda IC-BTS02

Högtalaren har en mycket trevlig och elegant design, nästan kubisk, vilket gör den till ett trevligt tillskott för alla typer av kontorsutrymmen. Högtalargallret är vänt uppåt, vilket hjälper till att optimera ljudkvaliteten.

Högtalaren är innesluten i ett glansigt metallfodral som, även om det ser ganska elegant ut, också är en fingeravtrycksmagnet.

På högtalarens framsida ser du logotypen, precis ovanför knappen som används för att ta emot telefonsamtal eller ansluta och koppla från Bluetooth-enheter. Det finns en lysdiod inuti knappen som lyser blått när högtalaren är ansluten och blinkar när du kopplar bort den. Du får också en ljudavisering när du ansluter och kopplar bort högtalaren.

iClever, IC-BTS02, bluetooth, högtalare, recension

På baksidan av högtalaren finns mikro-USB-laddningsporten och 3,5 mm ljudkontakten. Mellan dem ser du en röd lysdiod som indikerar laddningsstatus.

iClever, IC-BTS02, bluetooth, högtalare, recension

Det vi inte gillade så mycket med var placeringen av knapparna som styr musiken. De är placerade på undersidan av högtalaren, tillsammans med på/av-knappen. Även om denna placering av strömbrytaren är acceptabel, är det irriterande att ha musikkontrollerna här, eftersom du måste lyfta högtalaren varje gång du vill spela/pausa eller hoppa över spår. Nästa/Föregående-knapparna fungerar också som volymkontroller.

iClever, IC-BTS02, bluetooth, högtalare, recension

Vi var mycket nöjda med ljudkvaliteten på . Både telefonsamtal och låtar var högt och tydligt och nivån av distorsion var minimal. Vi gillade också det faktum att högtalaren automatiskt stängs av efter 15 minuters inaktivitet. På så sätt bevarar den batterikraften, vilket är bra.

Batteriet räcker enkelt upp till tio timmars uppspelning och laddas på cirka två till tre timmar.

Bluetooth-parning var snabb och sömlös. Vi testade med en Nexus 5-smarttelefon som kör den senaste versionen av Android. Så snart smarttelefonen upptäckte högtalaren kunde vi välja den från listan och anslutningen var klar. Om du stänger av Bluetooth-anslutningen på din smartphone kommer den att upptäcka den automatiskt nästa gång du slår på den, vilket gör användarupplevelsen mycket trevlig.

iClever, IC-BTS02, bluetooth, högtalare, recension

Den inbyggda mikrofonen är hyfsad, men förvänta dig inte att göra dig hörd från andra änden av ett rum. Räckvidden är högst cirka två meter, så du måste vara ganska nära högtalaren för att den andra personen ska höra dig.

Bortsett från den obekväma placeringen av volym-/uppspelningskontrollerna, finns det egentligen ingenting vi kan skylla på iClever för. Den övergripande användarupplevelsen av denna Bluetooth-högtalare är riktigt bra!

Dom

iClever har lyckats erbjuda en kvalitetsprodukt till ett mycket rimligt och överkomligt pris. Ljudkvaliteten i kombinationen med den snygga designen och bra batteritid gör att vi rekommenderar enheten för dig som vill lyssna på musik från sina smartphones eller surfplattor och till dig som behöver en snabb lösning för gruppsamtal. Det kommer säkerligen att leverera en mer än anständig upplevelse för båda grupperna.

Relaterade Artiklar

Back to top button