Recension av ASUS USB-AC68 – WiFi-adapter som ser ut som en fågel

SOM OSS utökar sin portfölj nätverksenheter(nätverksenhet) ny dubbla band USB (USB dubbelband) – Wi-Fi-adapter(Wi-Fi-adapter) . Det kallas ASUS USB-AC68 och använder hamnen USB 3.0 för att säkerställa en snabb anslutning. Den innehåller också det senaste nätverkschippet från Realtek såväl som fleranvändarteknik MIMO erbjuds av dagens premiumroutrar. Kombinera dess imponerande prestanda med fantastiska varumärkesinspirerade utseenden republik av spelare,(Gamers varumärke) och det kommer att bli tydligt att vi har att göra med nätverksenhet(nätverksenhet) av en premiumklass, vars syfte är att imponera på sina användare. Om du vill veta mer omASUS USB-AC68 och vad den har att erbjuda, läs i denna recension:

Packar upp ASUS USB-AC68-adaptern

Använda förpackningar SOM OSS för USB-AC68 är ett dubbelintervall USB WiFi-adapter(USB Wi-Fi-adapter) är ganska enkelt: på framsidan av lådan har du en bild av enheten tillsammans med lite information om dess huvudfunktioner. På baksidan hittar du en jämförelse med den tidigare generationens enheter, som informerar dig om fördelarna med att använda den senaste tekniken som SOM OSS kombineras i denna adapter.

När du öppnar lådan ser du själva adaptern.

ASUS USB-AC68, adapter, nätverk, trådlöst, WiFi, USB 3.0

När du packar upp allt hittar du följande saker: ASUS USB-AC68 adapter(ASUS USB-AC68-adapter) , förlängning(USB-förlängning) USB-kabel med en vagga i ena änden som du kan ansluta adaptern till, garantikort(garantikort) , kort förvaltning(startguide) och drivstöd(stödskiva) med drivrutiner. Tyvärr saknades lådan vi fick för testning stödskiva(stödskiva) och vi var tvungna att ladda ner drivrutinerna från internet. Det här problemet kan ha uppstått eftersom vi fick ett tidigt prov för testning.

ASUS USB-AC68, adapter, nätverk, trådlöst, WiFi, USB 3.0

Att packa upp ASUS USB-AC68-adaptern går snabbt och smärtfritt. Inuti lådan hittar du alla element du behöver för att komma igång så snart som möjligt.(Uppackningsupplevelsen för ASUS USB-AC68-adaptern är snabb och smärtfri. Inuti lådan hittar du alla element du behöver för att komma igång så snart som möjligt.)

Utrustningsspecifikationer

ASUS USB-AC68 – dubbla band trådlös adapter (trådlös adapter)USB 3.0 med två externa mobilantenner. För att använda den och få bästa möjliga prestanda måste du förlänga antennerna. Som du kan se nedan ser de ut som vingar och använder märkets färger och motiv. republik av Spelare(Gamermärke) .

ASUS USB-AC68, adapter, nätverk, trådlöst, WiFi, USB 3.0

ASUS USB-AC68 använder modern Realtek RTL8814AU-chip,(Realtek RTL8814AU-chip) som ger några av de snabbaste nätverksanslutningarna du kommer att stöta på på USB-adaptrar WiFi. (USB Wi-Fi) Den stöder alla aktuella nätverksstandarder inklusive 802.11ac. Den har en kraftfull trevägs och fyrvägs (3×4) MIMO-design och ASUS AiRadar strålformningsteknik(MIMO-design och ASUS AiRadar) för pålitlig signaltäckning. Den maximala teoretiska bandbredden är 1900 Mbps(Mbps): 1300 Mbps(Mbps) för band 5 GHz(GHz-band) och 600 Mbps(Mbps) för band 2.4 GHz(GHz-band).

ASUS USB-AC68, adapter, nätverk, trådlöst, WiFi, USB 3.0

Storleken på enheten är ganska stor: den mäter 4,52 tum eller 115 mm bred, 1,18 tum eller 30 mm djup och 0,68 tum eller 17,5 mm hög. Dess vikt är bara 1,55 uns eller 44 gram.

När det gäller förare, SOM OSS erbjuder drivrutiner för Windows 7 upp till Windows 10 och Mac OS X 10,7 till Mac OS X 10.11 . Om du vill se de officiella specifikationerna för denna enhet, gå till denna sida: ASUS USB-AC68-specifikationer(ASUS USB-AC68-specifikationer) .

Både designen och hårdvaruspecifikationerna för ASUS USB-AC68 är mycket lovande. Du bör kunna njuta av snabba trådlösa nätverksanslutningar medan du använder den.(Både designen och hårdvaruspecifikationerna för ASUS USB-AC68 är ganska lovande. Du bör kunna njuta av snabba trådlösa nätverksanslutningar när du använder den.)

Installation och användning ASUS USB-AC68 adapter(ASUS USB-AC68-adapter)

du kan använda ASUS USB-AC68 genom att ansluta den direkt till porten USB 3.0 eller genom att ansluta den till det erbjudna stativet SOM OSS . Det första alternativet är användbart för bärbara datorer, medan det andra alternativet är användbart för stationära datorer.

ASUS USB-AC68, adapter, nätverk, trådlöst, WiFi, USB 3.0

När du har anslutit enheten måste du installera drivrutiner för den. Som vi nämnde tidigare hade vi ett tidigt prov att testa och saknades diskstöd(stödskiva) . Om du inte har en drivrutinsdisk till hands måste du ladda ner den från ASUS supportwebbplats. Efter installation av drivrutinerna kan du ansluta till trådlösa nätverk direkt från Windows använda inbyggda funktioner för att hantera anslutningar WiFi .

ASUS USB-AC68, adapter, nätverk, trådlöst, WiFi, USB 3.0

Vi kopplade stationär dator(stationär dator) till trådlösa nätverk som sänder ASUS RT-AC88U router(ASUS RT-AC88U router) . Vi hade inga problem med att ansluta till nätverket. Vi överförde filer över nätverket, strömmade multimedia, spelade spela spel online och surfa på webben(onlinespel och webbsurfning) . Alla åtgärder utfördes utan några stabilitetsproblem och vi njöt av stabil prestanda. Men mer om detta på andra sidan(sida två) i denna recension.

ASUS utökar sin portfölj av nätverksenheter med en ny USB-dual-band Wi-Fi-adapter. Den heter ASUS USB-AC68 och använder en USB 3.0-port för att kunna leverera snabba anslutningar. Den innehåller också det senaste nätverkschippet från Realtek, såväl som multianvändar-MIMO-teknologierna som erbjuds av moderna premiumroutrar. Kombinera dess imponerande specifikationer med några fantastiska utseenden, som är inspirerade av varumärket Republic of Gamers och det är tydligt att vi har att göra med en premium nätverksenhet som syftar till att imponera på sina användare. Om du vill lära dig mer om ASUS USB-AC68 och vad den har att erbjuda, läs den här recensionen:

Packa upp ASUS USB-AC68-adaptern

Förpackningen som används av ASUS för USB-AC68 är en dual-band USB Wi-Fi-adapter är ganska enkel: på framsidan av lådan har du en bild av enheten, tillsammans med lite information om dess huvudsakliga egenskaper. På baksidan hittar du en jämförelse med tidigare generationers enheter, som informerar dig om fördelarna med att använda den senaste tekniken som ASUS har paketerat i denna adapter.

ASUS USB-AC68, adapter, nätverk, trådlöst, WiFi, USB 3.0

När du öppnar lådan får du se själva adaptern.

ASUS USB-AC68, adapter, nätverk, trådlöst, WiFi, USB 3.0

När du packar upp allt hittar du följande element: ASUS USB-AC68-adaptern, en USB-förlängningskabel med en vagga i ena änden, som du kan koppla in adaptern i, garantikortet, snabbstartsguiden och supporten skiva med drivrutiner. Tyvärr saknades supportskivan i lådan som vi fick för testning och vi var tvungna att ladda ner drivrutinerna från internet. Det här problemet kan ha inträffat eftersom vi fick ett tidigt prov för testning.

ASUS USB-AC68, adapter, nätverk, trådlöst, WiFi, USB 3.0

Uppackningsupplevelsen för ASUS USB-AC68-adaptern är snabb och smärtfri. Inuti lådan hittar du alla element du behöver för att komma igång så snart som möjligt.

hårdvaruspecifikationer

ASUS USB-AC68 är en trådlös USB 3.0-adapter med dubbla band med två externa rörliga antenner. För att kunna använda den och dra nytta av högsta möjliga prestanda måste du utöka antennerna. Som du kan se nedan ser de ut som vingar och de använder färgen och motiven från varumärket Republic of Gamers.

ASUS USB-AC68, adapter, nätverk, trådlöst, WiFi, USB 3.0

ASUS USB-AC68 använder ett modernt Realtek RTL8814AU-chip som ger några av de snabbaste nätverksanslutningarna du kommer att stöta på på USB Wi-Fi-adaptrar. Den har stöd för alla moderna nätverksstandarder, inklusive 802.11ac. Den har en kraftfull MIMO-design med tre sändningar, fyra mottagningar (3×4) och ASUS AiRadar-strålformningsteknik för solid signaltäckning. Den maximala teoretiska bandbredden är 1900 Mbps: 1300 Mbps för 5 GHz-bandet och 600 Mbps för 2,4 GHz-bandet.

ASUS USB-AC68, adapter, nätverk, trådlöst, WiFi, USB 3.0

Storleken på enheten är ganska stor: den har en bredd på 4,52 tum eller 115 mm, ett djup på 1,18 tum eller 30 mm och en höjd på 0,68 tum eller 17,5 mm. Dess vikt är bara 1,55 uns eller 44 gram.

När det gäller drivrutiner erbjuder ASUS drivrutiner för Windows 7 upp till Windows 10 och Mac OS X 10.7 upp till Mac OS X 10.11. Om du vill kontrollera de officiella specifikationerna för denna enhet, gå till den här sidan: ASUS USB-AC68-specifikationer.

Både designen och hårdvaruspecifikationerna för ASUS USB-AC68 är ganska lovande. Du bör kunna njuta av snabba trådlösa nätverksanslutningar när du använder den.

Konfigurera och använda ASUS USB-AC68-adaptern

Du kan använda ASUS USB-AC68 genom att ansluta den till en USB 3.0-port direkt eller genom att ansluta den till vaggan som erbjuds av ASUS. Det första alternativet är användbart för bärbara datorer medan det andra är användbart för stationära datorer.

ASUS USB-AC68, adapter, nätverk, trådlöst, WiFi, USB 3.0

När du har anslutit enheten måste du installera drivrutinerna för den. Som vi nämnde tidigare hade vi ett tidigt prov för testning och vi saknade supportskivan. Om du inte har skivan med drivrutiner till hands måste du ladda ner dem från ASUS supportwebbplats. När drivrutinerna är installerade kan du ansluta till trådlösa nätverk direkt från Windows med hjälp av de inbyggda funktionerna för att hantera WiFi-anslutningar.

ASUS USB-AC68, adapter, nätverk, trådlöst, WiFi, USB 3.0

Vi kopplade en stationär dator till de trådlösa nätverken som sändes av en ASUS RT-AC88U-router. Vi hade inga problem med att ansluta till nätverket. Vi överförde filer över nätverket, strömmade media, spelade lite online och surfade. Alla aktiviteter utfördes utan stabilitetsproblem och vi njöt av stabila prestationer. Men mer om det, på sidan två i denna recension.

Relaterade Artiklar

Back to top button