Realme X50 Pro-smarttelefonpriset sjunker till -45% đŸ”„

Realme X50 Pro Àr i rampljuset pÄ Rue du Commerce-webbplatsen. I samband med försÀljningen drar den 5G-kompatibla smarttelefonen fördel av en 45% minskning. Ett intressant erbjudande att inte missa!

Realme X50 Pro

Realme X50 Pro med tvÄ ord:

  • Trevlig kampanj pĂ„ 256 GB-modellen av smarttelefonen
  • 5G och Wi-Fi 6 redo
  • NĂ€rvaro av en fyrdubbel fotosensor

Se realme X50 Pro-erbjudandet för 379€ pĂ„ Rue du Commerce

realme X50 Pro 5G: smartphonen blir överkomlig under försÀljningen

LÄt oss fortsÀtta vÄr serie bra erbjudanden tillÀgnad slutet av vinterreaperioden 2022 med detta nya erbjudande frÄn Rue du Commerce.

Fram till slutet av försÀljningen lÄter den franska handelssidan dig köpa realme X50 Pro pÄ rea. För nÀrvarande sÀljs det kinesiska mÀrkets 5G-kompatibla smartphone och tillgÀnglig i en grön fÀrg för 379 euro istÀllet för 685,80 euro; en sÀnkning pÄ 45 % jÀmfört med priset som visades före kampanjen.

För information Àr produkten som sÀljs och skickas av Rue du Commerce berÀttigad till gratis leverans till ett upphÀmtningsstÀlle. Andra leveranssÀtt föreslÄs men extra fraktkostnader tillkommer.

Den avancerade smartphonen i detalj

Efter att ha diskuterat Rue du Commerces kampanjerbjudande pÄ realme X50 Pro, lÄt oss fokusera pÄ dess huvudfunktioner.

Den hÀr smarttelefonen i toppklass frÄn den asiatiska tillverkaren Àr utrustad med en 6,44-tums Full HD+-skÀrm med en definition pÄ 2400 x 1080 pixlar, en Snapdragon 865-processor, 8 GB RAM, ett internt lagringsutrymme pÄ 256 GB (ej utbyggbar) och ett 4300 mAh batteri kompatibelt med snabbladdning. Allt körs pÄ Android-mobiloperativsystemet med en realme UI-överlagring.

Fotodelen bestÄr av en fyrdubbel bakre sensor pÄ 64MP + 12MP + 8MP + 2MP och en dubbel frontsensor pÄ 32MP + 8MP.

Se realme X50 Pro-erbjudandet för 379€ pĂ„ Rue du Commerce

Vad blir din nÀsta realme-smartphone?

Om du vill veta mer om alternativen till realme X50 Pro, tveka inte att konsultera vÄr jÀmförelse av de bÀsta realme-smarttelefonerna för tillfÀllet. Detta gör att du kan knÀcka kanske pÄ en annan smartphone frÄn den kinesiska tillverkaren.

FörsÀljning: vÄrt urval av oslagbara bra erbjudanden

Som varje Är sÀtter Clubic upp ett speciellt försÀljningssystem för att dela de bÀsta erbjudandena som finns tillgÀngliga online med dig. UpptÀck vÄra tips och vÄrt utbud av kampanjer som du inte fÄr missa idag!

  • Amazon-försĂ€ljning: de bĂ€sta erbjudandena och flashförsĂ€ljningar att ta tag i
  • Cdiscount försĂ€ljning: de bĂ€sta erbjudandena du inte fĂ„r missa
  • Fnac-försĂ€ljning: de bĂ€sta erbjudandena pĂ„ högteknologi

De bÀsta erbjudandena frÄn Sales with Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button