realme Watch 3 och Buds Air Neo: nya produkter till bottenpriser

realme watch 3 © © realme

Tillverkaren presenterar sin nya generation av anslutna klockor såväl som nya trådlösa hörlurar.

Den kinesiska tillverkaren, nu välkänd för sitt utbud av smartphones, tillkännagav i tisdags den 2 augusti sina nya produkter när det gäller uppkopplade objekt.

En ansluten klocka med stor skärm till låg kostnad

realme presenterar därför realme Watch 3, som tar över från Watch 2 som lanserades förra året.

Designen på den uppkopplade klockan ändras inte i år och vi hittar ett rektangulärt fodral med rundade kanter, men skärmen vidgas med en storlek på 1,8 tum mot 1,4 tum på den tidigare modellen. Fortfarande ingen AMOLED, men realme föredrar återigen en LED-panel för att sänka tillverkningskostnaderna och få ner priserna.

Under enheten finns en pulssensor som även kan mäta blodsyresättningen (SpO2) samt övervaka kvaliteten på din sömn. Realme Watch 3 kan, precis som en bra fitnessklocka, också spåra ett dussin sportaktiviteter och ge dig den sträcka som tillryggaläggs under ansträngningen eller de förbrända kalorierna.

Autonomy tillkännages äntligen vid sju dagar, det är lite mindre än föregående generation trots att GPS-chippet försvann.

Realme Watch 3 är tillgänglig nu till ett pris av 69,99 euro.

Nya trådlösa hörlurar som tappar brusreducering och några euro

Förutom sin uppkopplade klocka har realme även helt nya trådlösa hörlurar på lager i närvaro av realme Buds Air 3 Neo.

realme buds air 3 neo © © realme

Den här lite mer prisvärda versionen av Buds Air 3 är avskuren från aktiv brusreducering, men kan trots det överrösta omgivande brus tack vare en integrerad mikrofon.

För ljuddelen insisterar realme på kompatibilitet med Dolby Atmos-formatet och isolering av röster från omgivningen under ett telefonsamtal.

Autonomi är totalt 30 timmar med laddningsfodralet och 7 timmar för bara hörlurarna, en liknande användningstid som Buds Air 3.

Realme Buds Air 3 Neo är tillgängliga till ett pris av 39,99 euro.

Källa: realme pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button