REALME Narzo 30A: smarttelefonen på ingångsnivå som vill konkurrera med Xiaomi

3

REALME grundades år 2018 för att ta smartphones till den indiska marknaden och etablerade sig snabbt som ett av de ledande varumärkena på smartphonemarknaden. På bara några månader har den sålt flera miljoner smartphones i Indien.

Se REALME Narzo 30A Black-erbjudandet för 104€ på Cdiscount

Se REALME Narzo 30A Blue-erbjudandet på €104 på Cdiscount

Målet för varumärket är framför allt unga människor och för att tillfredsställa dem erbjuder det en rad smartphones med en fungerande design och ett mycket intressant förhållande mellan prestanda och pris. Genom att erbjuda den senaste tekniken till ett överkomligt pris etablerade sig varumärket snabbt utanför Indiens gränser.

Idag är REALME det mest dynamiska varumärket på smartphonemarknaden, efter att ha passerat 50 miljoner-strecket av smartphones som säljs på 5 kontinenter på drygt 2 år. Goda nyheter, Cdiscount erbjuder för närvarande ett mycket bra erbjudande på sin nya smartphone, REALME Narzo 30A.

Cdiscount sänker priserna på REALME Narzo 30A

Om REALME-smarttelefoner vanligtvis säljs till mycket låga priser, kommer du att bli förvånad över dessa två kampanjerbjudanden från Cdiscount. Den franska e-handelsspecialisten erbjuder nya Narzo 30A till ett krossat pris.

1

Se REALME Narzo 30A Black-erbjudandet för 104€ på Cdiscount

Se REALME Narzo 30A Blue-erbjudandet på €104 på Cdiscount

Så istället för att behöva betala 209,99 € för att få denna nya smartphone, kommer du att kunna njuta av den till ett helt galet pris: endast 119 €!

Finns i två färger att välja mellan, svart eller blå, du måste skynda dig att dra nytta av en sådan kampanj på REALME Narzo 30A-smarttelefonen i sin 64 GB-version. Kampanjerbjudandet kommer inte att vara länge. Klicka på länkarna nedan för att dra nytta av flashrean som erbjuds av Cdiscount och unna dig nya Narzo 30A för endast €119 istället för €209.

REALME Narzo 30A, en överraskande smarttelefon på nybörjarnivå

Den nya REALME Narzo 30A är en nybörjarsmartphone, men med ett tekniskt blad för att konkurrera med de bästa i sin kategori. Tillverkaren har inte snålat med detaljerna, vare sig det gäller utseendet eller de tekniska egenskaperna, ingenting har lämnats åt slumpen och resultatet är fantastiskt, speciellt till det här priset.

En design som inte lämnar någon oberörd

Från den första visuella kontakten med Narzo 30A tycker vi att den är elegant, sober och rasande. Oavsett om de är svarta eller blå, väljs färgerna med smak. Narzo 30A är vacker och välbehandlad. Dess design gör den till en elegant och modern smartphone med sitt bakskal med diagonala ränder. Denna stil inspirerar till dynamik och rörelse samtidigt som den bryter klassiska stilistiska koder. Var annorlunda och visa det med stil med nya Narzo.

7

Framtill täcker skärmen nästan hela skalet. Med en mycket bekväm diagonal på 6,5” och Mini-Drop-teknik, erbjuder skärmen bra ljusstyrka och hög upplösning. Bakom den döljer sig en fingeravtryckssensor för att låsa upp enheten med fingertoppen.

En nybörjarsmartphone med ett högst respektabelt tekniskt blad!

REALME Narzo har en MediaTek Helio G85 Octacore-processor ihopkopplad med en Mali-G52 GPU. Graverad i 12 nm och fungerar upp till 2 GHz, den erbjuder en idealisk kompromiss mellan prestanda – värme – förbrukning för mobilspel. Konfigurerad med sina 4 GB RAM-minne av typen LPDDR4X är den särskilt kraftfull.

En perfekt konfiguration för att spela på din nya smartphone, allt hjälpt av visningskvaliteten på den stora skärmen som erbjuder en upplösning på 720 x 1600 pixlar.

Naturligtvis, som alla smartphones med självrespekt, har Narzo 30A en trippel fotosensor på baksidan. Huvudsensorn når en upplösning på 13 Mpixel med en f/2.2-bländare och fasdetekterande autofokus. Den har också en svartvit sensor med f/2.4 bländare för porträtt av fantastisk kvalitet.

4

De olika optimerade fotograferingslägena pressar kvaliteten väldigt långt, till exempel Night Environment-läget som låter dig ta perfekta nattbilder utan att glömma filtren som finns för spektakulära effekter. Och ändå är Narzo 30A REALMEs nybörjarsmartphone. Den erbjuder också videoinspelning i 1080p vid 30 IPS samt i 720p med 30 till 120 IPS för att uppnå vacker slow motion.

Överst på skärmen finns ett litet hack för 8MP AI-selfiekameran. Den erbjuder olika foto- och videolägen med bildbehandling optimerad med inbyggd artificiell intelligens:

  • Panoramautsikt,
  • Porträtt,
  • Accelererad video,
  • slow motion video,
  • Expertläge.

En mästare av autonomi och ultrasnabb laddning

Men för att dra fördel av dess kraft och dess högpresterande display, tänkte REALME på att utrusta sin nya Narzo 30A med ett batteri värd namnet för att kunna utnyttja dess processorer till maximalt med sin kapacitet utan att ta slut på juice för snabbt.

8

Narzo har alltså ett stort batteri på nästan 6000 mAh. Och för att göra ditt dagliga liv enklare tillåter den även omvänd laddning för enheter som är kompatibla med den här funktionen. Med stor autonomi och omvänd laddning är du redo för dagen med sinnesfrid. Med en sådan kapacitet kan din nya Narzo vara i standby i upp till 46 dagar! Men genom att välja denna REALME-smarttelefon kommer du att uppskatta att ha 27 timmars videoströmning eller att kunna spela i tio timmar innan du måste ladda batteriet.

Om du är en särskilt krävande användare och vill kunna snabbt ladda detta batteri, har REALME återigen allt planerat för ditt största nöje. Narzo har snabbladdning upp till 18W via USB Type C-uttaget.

Och för större användarvänlighet och bra anslutningsmöjligheter kommer du att kunna använda 3-kortsplatsen för att lägga till ett minneskort i microSD-format samt två nano SIM-kort samtidigt. Du behöver inte välja, du skjuter in allt och Narzo 30A klarar det. Du kommer att kunna utöka dess lagringskapacitet med maximalt 256 GB utöver de 64 GB som redan ingår internt.

Anslutningsnivå, den är kompatibel med WiFi 2,4 och 5 GHz till 802.11 a/b/g/n/ac-standarder samt med Bluetooth 5.0. Slutligen saknar den bara 5G, något måste överlåtas till högre versioner! I övrigt är REALME Narzo 30A mer än komplett.

Varför falla för REALME Narzo 30A?

Efter att ha läst presentationen av det här erbjudandet på Cdiscount kommer du att ha förstått att för endast €119 kommer du att erbjuda dig själv en smartphone som är överlägsen allt som kan existera på tävlingens ingångsnivå och mycket ofta erbjuds till ett mycket överlägset pris. Så om du letar efter en modern och högpresterande smartphone till bästa pris har du stött på ett av årets bästa erbjudanden!

Mellan dess kraft, autonomi och fotokunskaper kommer du verkligen inte att bli besviken över ditt köp. REALME Narzo 30A körs på Android 10 och ger dig tillgång till hela Android-universumet. Få tillgång till tusentals spel och appar, var och en mer användbar och roligare än den andra.

Så allt du behöver göra är att klicka på en av länkarna för att hitta Cdiscount-erbjudandet på 119 € på REALME Narzo 30A 64 GB tillgänglig antingen i blått eller i svart, efter önskemål.

2

Se REALME Narzo 30A Black-erbjudandet för 104€ på Cdiscount

Se REALME Narzo 30A Blue-erbjudandet på €104 på Cdiscount

Varför rekommenderar Clubic REALME Narzo 30A?

  • Mycket stor autonomi med 6000 mAh-batteriet
  • Supersnabb laddning
  • Helio G85-processor

Jämförande : upptäck vår jämförelse av de bästa smartphones 2021

Relaterade Artiklar

Back to top button