Realme GT Neo 3T-specifikationer läckte

Nästan alla funktioner i Realme GT Neo 3T, som förväntas bli den nya medlemmen i GT Neo-serien utvecklad av Realme, har läckt ut.

Realme GT Neo 3T-specifikationer har läckt ut. Certifieringsinstitutioner är bland de viktigaste källorna till sensationskonton. I allmänhet är källorna till de mest exakta läckorna från en smartphone oftast dessa institutioner. Precis som ämnet för denna nyhet Realme GT Neo 3T som i modellen.

Realme GT Neo 3T-specifikationer

Det kinesiska teknikföretaget Realme har jobbat på det ett tag och GT Neo Realme GT Neo 3T-modellen, som förväntas bli den nya modellen i serien, 3C visade sig vid certifieringsstadiet. Enligt uppgifterna i läckorna 6,62 tum stor Kraften i telefonen som kommer ut med AMOLED-skärm Lejongap 870Det är underförstått att han kommer att få från .

Realme GT Neo 3T-specifikationer

6 GB RAM + 128 GB internminne, 8GB RAM + 256 GB Det rapporteras att det kommer att finnas en 64MP huvudkamera på baksidan av telefonen, som förväntas vara tillgänglig med internminne och 12GB RAM + 512GB internt lagringsalternativ, och två olika 8MP + 2MP kameror som stöder denna kamera.

Realme GT Neo 3T-specifikationer

Realme GT Neo 3T-specifikationer läckte

Den kommer att få sin elektriska kraft från ett 5 000 mAh batteri. Realme GT Neo 3T Den kommer ur lådan med operativsystemet Android 12. Nåväl, låt oss komma Geekbench för att testa resultat. Telefonen, som gick in i testet med 8GB RAM + 256GB internminne, fick 979 poäng i enkelkärniga test och 3047 poäng i flerkärniga test.

Äntligen är Realme fortfarande nytt smart telefon Han har inte uttalat sig om när eller hur mycket modellen kommer att finnas till försäljning.

iPhone 14 Max-design sett igen

Relaterade Artiklar

Back to top button