Realme avslöjar den ultimata smartphonen för Naruto-fans!

realme GT Neo 3 Naruto © © realme

Efter realme gt neo 2 DragonBall Z, här kommer realme gt neo 3 Naruto. Redan tillgänglig i Kina, den senaste flaggskeppsmördare byggare lägger till en ny sträng till sin båge – eller snarare en ny shuriken till sitt fall.

Som titeln på den här artikeln antyder, förvänta dig inte en smartphone medan du är nykter. Fans av Masashi Kishimotos manga kan å andra sidan hoppa i taket.

Den ultimata smartphonen för Naruto-fans

Vi kan inte säga att realme GT Neo 3 Naruto ser ut som vilken smartphone som helst. Dessutom bör det till och med noteras att det senare till och med medför stora estetiska förändringar i tillverkarens ursprungliga förslag.

De två racinginspirerade vita staplarna försvinner till förmån för en tvåfärgad svart och orange klänning. Blocket av kameror är integrerat i sin tur i en stor rektangel, som upptar nästan en fjärdedel av baksidan, påminner om metallplattan dekorerad med symbolen för byn Konoha.

realme GT Neo 3 Naruto © © Realme

Fläkttjänstens höjd: realme meddelar också att animeringen för att ladda smarttelefonen har modifierats för att låta Naruto visas i full användning av Rasengan när du ansluter din smartphone.

Även förpackningen är omarbetad. Smarttelefonen hittar nu sin plats i en riktig ninjarulle, och kommer med ett skal inspirerat av serien, ett bärbart batteri på 10 000 W kompatibelt med Fast Charge 33 W och ett verktyg för att öppna kortlådan SIM med bilden av symbolen av byn Naruto.

realme GT Neo 3 Naruto © © Realme

Realme GT Neo 3 Naruto, som finns i en enda version på 12+256 GB, handlas med import för cirka 395 euro exklusive skatt. Pressmeddelandet informerar oss om att smarttelefonen snart kommer att lanseras i Europa, men anger inte om denna specialutgåva kommer att vara en del av resan.

Vilka är de bästa realme-smarttelefonerna? 2022 jämförelse

Det var 2018 som den tidigare vicepresidenten för Oppo skapade realme. Företaget, som är specialiserat på design av smartphones och högteknologiska tillbehör, har upplevt en snabb tillväxt på bara några år. Det har sin framgång att tacka för produkter med ett mycket aggressivt förhållande mellan kvalitet och pris i mitten och instegsnivån, som vad Xiaomi erbjuder. Här presenterar vi de bästa realme-smarttelefonerna för tillfället.
Läs mer

Källa: pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button