Reaktioner på meddelanden landar äntligen på WhatsApp

WhatsApp Clubic © clubic.com

Reagera på din mosters pinsamma meddelande på familjekonversationen utan att ge henne en nypa salt, det kommer snart att vara möjligt på meddelanden WhatsApp.

Som det redan är möjligt att göra på Messenger, Signal eller på ett visst sätt på Discord kommer WhatsApp snart att göra det möjligt att reagera på ett meddelande tack vare en förinspelad smiley som fungerar som en stämpel.

Läs också:
Telegram firar 8 år med en uppdatering fokuserad på livesändningar

Reagera med den emoji du vill ha

Som vanligt finns det på sajten WABetaInfo att vi är skyldiga upptäckten. Tack vare noggrann datautvinning utförd på den senaste betaversionen av meddelandetjänsten kan sajten nu visa oss hur funktionaliteten ser ut.

WhatsApp-reaktionsmeddelanden © © WABetaInfo

Utseendemässigt – och utan någon överraskning – har den en mycket liknande form som den som finns på Messenger, Facebooks andra meddelandesystem. Hur reaktionerna fungerar har ännu inte specificerats, men vi föreställer oss att det, precis som överallt annars, kommer att vara en fråga om att hålla fingret på ett meddelande för att få upp en lista med emojis som sannolikt kommer att transkribera dina känslor. Till skillnad från iMessage, till exempel, bör WhatsApp dock låta användare välja den emoji de vill ha.

Observera att dessa reaktioner inte är anonyma; alla kommer att kunna se att du sanktionerade det sista problematiska meddelandet från moster med en spy-emoji. Åtminstone när funktionen är utplacerad. Något som kommer att hända vet vi inte när.

Källa: WABetaInfo

Relaterade Artiklar

Back to top button