Rea: ett Samsung 10 000 mAh externt batteri för mindre än €10!

Det är ett erbjudande du inte kan tacka nej till! Under försäljningen erbjuds detta externa batteri praktiskt taget dig.

1

Om du ofta är på resande fot och din smartphone snabbt får slut på ström, då är denna Samsung 10 000 mAh powerbank något för dig. Denna modell utnyttjar till och med försäljningen för att visa ett extremt attraktivt pris.

Se alla reaerbjudanden

Samsungs powerbank i ett nötskal

  • Batteri med en kapacitet på 10 000 mAh
  • Två USB-portar för att ladda dina enheter
  • Supersnabb laddning

Således kommer detta externa Samsung 10 000 mAh-batteri att kosta dig endast €9,99 istället för runt fyrtio euro.

Hitta Samsungs externa batteri för 9,99 € hos Boulanger

En present att erbjuda under försäljningen

Vi går in i den sista delen av sommarrean. Men många bra erbjudanden dyker upp varje dag… Och kampanjen som för närvarande påverkar Samsungs externa batteri är uppriktigt sagt tilltalande. I själva verket, utöver den omedelbara rabatten på -27 %, kommer du att kunna spara ytterligare 20 € via detta rabatterbjudande.

Det sistnämnda är giltigt till den 30 september 2022. Skicka din fil med styrkande handlingar så får du återbetalningen inom de följande 4 veckorna via banköverföring. När det gäller villkoren hos Boulanger är endast uttag i butik tillgängligt. Garantin gäller i två år.

Ett externt batteri som gör jobbet

Som namnet antyder har Samsungs batteri en kapacitet på 10 000 mAh. Detta är oerhört viktigt för att du ska kunna ladda dina enheter mycket effektivt. Tack vare de två USB-portarna på denna modell kommer du att kunna ansluta upp till två smartphones, pekplattor, anslutna klockor eller till och med datorer samtidigt. I det här specifika fallet kommer 25W snabbladdning inte att vara tillgänglig. Det fungerar bara när en enhet är ansluten.

Portarna i fråga är USB-A för den första och USB-C för den andra. En batterinivåindikator finns också. Observera att en USB-C-kabel medföljer. Boxen med denna strömförsörjning som erbjuds av Samsung kommer också att vara mycket motståndskraftig. Du kommer att kunna bära den i en liten väska utan några bekymmer.

Samsung externt batteri 10000 mAh © Samsung

Hitta Samsungs externa batteri för 9,99 € hos Boulanger

Alla föredragna batterier

Om du någonsin vill upptäcka andra modeller som har ytterligare funktioner eller en större laddningskapacitet, då hittar du det du letar efter i vår jämförelse av de bästa externa batterierna.

banner_sale

Vårt urval av de bästa försäljningserbjudandena

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet under försäljningen för att dela med dig av de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button