Razor lanserar Icon, en elektrisk skoter som påminner om 2000-talet

Razor ikon

Razor-märket presenterade nyligen en ny elektrisk skoter med en design inspirerad av dess klassiska A-kick-modell, släppt i början av 2000-talet. En vind av nostalgi stiger för denna modell som är uppdaterad och anpassad till allmänheten som växt upp med den och som sedan har blivit vuxna.

Detta är en solid och mer lättflyttbar elskoter som kommer att väcka minnen från resor med vänner för dagens 30-åringar.

En design som doftar av början av millenniet

Barn från början av 2000-talet kanske kommer ihåg sitt favorittransportmedel. Cykel, rullskridskor eller skateboard. Om du ägde en skoter är chansen stor att du hade Razor A-kick eller en mycket likvärdig modell, i aluminium med sina små gummihjul som drabbades av stormiga turer. Razor Icon är en modern men sober version av denna klassiska skoter, med naturligtvis justeringar för större åkkomfort.

Den 12 kilo tunga Razor Icon kommer att utrustas baktill med en 300 W elmotor som gör att den kan gå i en maxhastighet på 30 km/h, tyvärr ouppnåelig i städer där hastigheten är reglerad, som i Paris. Dess litiumjonbatteri kommer, enligt märket, att låta dig genomföra totalt 28 kilometers racing på en enda laddning. Detta beror naturligtvis på hur du använder det. Dessutom har skotern 3 körlägen: Normal, Ekonomi och Sport.

Komfortmässigt kommer hjulen med 8,5-tums högtrycksdäck att vara mycket större och starkare än den klassiska modellen. För att bromsa, två alternativ. Antingen trycker användaren på spaken på styret med vänster tumme, eller så använder han den traditionella tryckbromstekniken genom att trycka med foten på ryggen. Denna åtgärd kommer att utlösa en strålkastare bak för att varna för inbromsning, och en annan LED-strålkastare fram kan aktiveras från styret.

Crowdfunding begärs

Det kan tyckas konstigt för ett så väletablerat företag som Razor, men varumärket har lanserat en Kickstarter där man begär 22 654 euro. När dessa rader skrivs har nästan 19 000 euro redan samlats in med 27 dagar kvar av kampanjen.

Om vi ​​ännu inte vet det slutliga priset på maskinen, kommer personer som gav $ 549 till Kickstartern att få en skoter i valfri färg från ett urval av fem färger: svart, orange, rosa, röd och blå. Razor Icon är planerad att släppas nästa augusti…endast i USA för tillfället. Ursäkta det falska hoppet.

Om samma ämne:
Segway lanserar GT2, en elskoter med hög hastighet

Källa: Electrek

Relaterade Artiklar

Back to top button