Razer Viper Mini Mouse är till ett minipris!

Amazon kickar igång försäljningsstarten med stil med ett erbjudande på Razers mycket bra spelmus, Viper Mini. Den här kännetecknas av sin storlek lika liten som priset, endast 29,37€. Men också dess ambidextrösa design och dess karakteristiska Chroma RGB-belysning av märket.

Razer Viper Mini © Razer

Razer Viper Mini i ett nötskal:

  • Endast 58g
  • 6 programmerbara knappar
  • 8500 DPI optisk sensor

Se erbjudandet på Razer Viper Mini för 29,37 € på Amazon

En ambidextrous mus för erfarna spelare

Razer är ett varumärke känt för sina högkvalitativa speltillbehör och datorer. Viper Mini är, som namnet antyder, en mindre version av Viper men som inte snålar med tekniska möjligheter. Vi hittar all kunskap från märket i denna ambidextrösa mus på endast 58g som mäter 118,3 mm lång, 53,5 mm bred och 38,3 mm hög.

I handeln säljs denna mus för runt 50€ men under försäljningen, som dessutom är de sista nedsättningarna, säljer Amazon den för endast 29,37€. Att veta att det är en trådbunden modell och därför mycket mer reaktiv än en Bluetooth-mus. Och som kommer att passa både vänsterhänta och högerhänta.

Razer Viper Mini och alla dess funktioner

Razer Viper Mini-musen har sex programmerbara knappar. För det måste du använda programvaran Razer Synapse 3 som låter dig tilldela var och en av dem en makro eller sekundär funktion. Det finns höger- och vänsterklick, men även två knappar på vänster sida av musen. Hjulet räknas också och även knappen precis bredvid som vanligtvis låter dig ändra känsligheten.

Det är också möjligt att skapa din profil och spara den i musen. Så om du tar med musen någon annanstans och ansluter den till en annan dator, behöver du inte göra om alla dina inställningar. Slutligen, speciellt omnämnande av PTFE-kuddarna som låter dig glida på absolut vilken yta som helst. Så du kan spela var som helst, när som helst med Razer Viper Mini.

Se erbjudandet på Razer Viper Mini för 29,37 € på Amazon

Den bästa spelmusen

Om du letar efter DEN spelmusen som låter dig göra de bästa dragen, då kan Clubic sätta dig på rätt spår. På sajten är det faktiskt möjligt att konsultera vår guide till de bästa spelmössen. Denna har tagits fram på basis av redaktionella tester och är objektivt fastställd. Dessutom uppdateras den regelbundet för att integrera de senaste modellerna för att göra dig bortskämd med valmöjligheter.

Försäljning: vårt urval av oslagbara bra erbjudanden

Som varje år sätter Clubic upp ett speciellt försäljningssystem för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Amazon-försäljning: de bästa erbjudandena och flashförsäljningar att ta tag i
  • Cdiscount försäljning: de bästa erbjudandena du inte får missa
  • Fnac-försäljning: de bästa erbjudandena på högteknologi

De bästa erbjudandena från Sales with Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button