Razer presenterar Barracuda X, ett spelheadset designat för att vara så lätt och mångsidigt som möjligt

Razer BARRACUDA X © Razer

Razer har presenterat ett helt nytt spelheadset under en onlinepresskonferens.

Tillverkaren har verkligen avslöjat sitt Barraduca X, ett spelheadset som försöker möta alla spelares behov, eller nästan.

Razer BARRACUDA X © Razer

Läs också:
Logitech lägger till ett nytt trådbundet headset till sin Color Collection med G335

Trådlösa hörlurar som är lätta som en fjäder

Razer är tillbaka med ett nytt headset dedikerat till spelare, Barracuda X, en modell som strävar efter att vara så lätt som möjligt. Med en vikt på endast 250 gram på vågen är den verkligen placerad som ett lättare alternativ än de flesta av sina konkurrenter, som Logitech G733 Lightspeed eller HyperX Cloud II Wireless.

Vi noterar också att ergonomin hos detta headset verkar ganska bra, särskilt med öronkåpor som kan rotera 90 ° på den vertikala axeln.

Razer BARRACUDA X © Razer

Trots att han är det utformad för att vara så lätt som möjligt “, dess främsta tillgång ligger snarare i dess mångsidighet.

Äntligen en fullt mångsidig hjälm?

Kompatibiliteten med olika spelplattformar är tyvärr inte alltid särskilt bred med trådlösa spelheadset. Razer har tänkt på allt med sin Barracuda X, dock först genom att tillåta trådbunden drift via en 3,5 mm jack-kabel, men också tack vare en USB-C-dongel som anpassar sig lika bra till smartphones, spelkonsoler och PC-spelare.

Slutligen kommer en USB-A till USB-C-förlängning att levereras med headsetet för enheter som inte har USB Type-C-kontakter. Bluetooth finns dock inte på menyn.

Razer BARRACUDA X © Razer

På ljudsidan använder Razer här 40 mm Triforce-givare med ett frekvenssvar på 20Hz till 20kHz, medan den löstagbara mikrofonen är kardioid och kommer att dra nytta av tillverkarens Hyperclear-teknik. Ingen överraskning angående autonomi, det kan gå upp till 20 timmars kontinuerlig användning, det verkar svårt att begära mer på denna punkt med tanke på hjälmens vikt.

Läs också:
Razer Opus X, ett nytt ljudheadset med brusreducering som får dig att se alla färger

Barracuda X Prissättning och tillgänglighet

Razer Barracuda X kommer ut på marknaden den 13 juli. Dess försäljningspris är satt till 99,99 euro.

Vilka är de bästa Razer bärbara datorerna? 2022 jämförelse

Razer-märket grundades 1999 och gjorde sig först ett namn genom att utveckla en mus för spelare (Boomslang), som vid den tiden var den första som erbjöd en optisk upplösning på 2000 dpi. Pionjärer inom sponsring av professionella spelare, varumärket har sedan dess utvecklats genom att erbjuda en hel rad tillbehör för spelare, inklusive de bärbara datorer som vi kommer att presentera för dig i den här guiden.
Läs mer

Källa: presskonferens

Relaterade Artiklar

Back to top button