Razer lanserar finger “sleeves” för spel som ett proffs på smartphones och surfplattor

Razer Gaming Finger Sleeves © Razer

Aldrig brist på idéer erbjuder tillverkaren Razer nu “handskar” för fingrarna på spelentusiaster på smart telefon Var Läsplatta.

Tidigare har Razer redan presenterat flera prototyper av mer eller mindre originella, till och med knäppa tillbehör. Det har alltså varit bland de mest ivriga försvararna av mini-tangentbord dedikerade till videospel som dess Tartarus-sortiment.

Razer Gaming Finger Sleeves © Razer

Läs också:
Steam Deck: endast 72 % av de 50 bästa Steam-spelen körs på Linux, felet av antifusk

Och håller den dig varm på vintern?

Idag är det i en helt annan genre som Razer sticker ut med en väldigt verklig produkt som redan går att köpa på företagets officiella hemsida.

De Gaming Finger Sleeve presentera sig själva som arter av “handskar” eller “muffar” för att klä våra fingrar som spelare på smartphones. Tanken, långt ifrån att vara dum i verkligheten, är att få ett perfekt glid på telefonskärmen, även under långa spelsessioner.

Razer Gaming Finger Sleeves © Razer

Tillbehöret är tillverkat av en mycket fin fiber 0,8 millimeter tjock som består av 60% nylon, 5% spandex och 35% silverfiber. Detta sista material är till för att upprätthålla den taktila funktionen.

Saken är helt klart inte given eftersom dessa hylsor verkar behöva kosta 9,99 dollar eller 11,99 euro hos oss. Priset verkar motsvara köpet av två “ärmar”, men vi är inte helt säkra.

De bästa gratis Android-mobilspelen

Om du älskar att spela har du förmodligen redan gjort en lista över dina favoritspel för PC eller konsol. Men ingen anstöt för vissa spelare, den första spelplattformen i världen är nu den du har i fickan. Ta bara en titt på appbutikerna för iOS och Android för att se de tusentals smartphonespel som finns att ladda ner.
Läs mer

Källa: TechPowerUp

Relaterade Artiklar

Back to top button