Razer introducerar sina nya trådlösa in-ears med låg latens för spelare: Hammerhead True Wireless X

Razer Hammerhead True Wireless X

Razer lanserar sin lyssnare
Hammerhead True Wireless X, intras cut för spel.

Och ja, vi kan också lysa upp Razer-logotypen om vi vill.

Läs också:
Sony lanserar sin WF-1000XM4: kungen av sant trådlöst vill ta tillbaka sin tron

Spelhörlurar från Razer

Razer-varumärket lanserar sina nya Hammerhead True Wireless X-hörlurar, avsedda för spelare som vill kunna njuta av en Bluetooth-ljudupplevelse som är både flytande och utan latens.

Med 60 ms spelläge med låg latens och speciellt inställda 13 mm-drivrutiner, gör dig redo för ljud som svävar över ljudet säger Razer. Detta materialiseras av en Spelmodeoch det kommer då att vara nödvändigt att hålla sig 60 cm från ljudkällan för att dra nytta av denna optimerade upplevelse.

Razer Hammerhead True Wireless X

Naturligtvis kan Razer Hammerhead True Wireless X även användas i normalt läge, för standardljudlyssning. In-ear-hörlurarna är Bluetooth 5.2-kompatibla och kan paras ihop med en Android-smarttelefon via Google Fast Pair. Dessa fungerar med en dedikerad applikation (Razer Audio) som låter dig konfigurera vissa beröringsgester, anpassa equalizern och andra festligheter.

Och Razer tvingar, det är möjligt att lysa upp märkeslogotypen som finns på varje hörlur, med en statisk eller dynamisk effekt. Jag är dock inte säker på att detta är väldigt bra för autonomi…

Razer Hammerhead True Wireless X

På prissidan visas Razer Hammerhead True Wireless X-hörlurarna till ett pris av 89,99 euro på märkets officiella hemsida.

Dessa säljs med ett laddningsfodral som tillåter upp till tre fulla laddningar för en batteritid på sex timmar vardera, för en total batteritid på 24 timmar enligt Razer.

Källa: rakblad

Relaterade Artiklar

Back to top button