Razer Anzu smarta glasögon med mikrofon och hörlurar har aldrig varit billigare

Erbjudandet som presenteras nu riktar sig till de flesta nördarna bland er! De Razer Anzu-anslutna glasögonen räcker faktiskt för att göra James Bond grön av avund. Med sina inbyggda hörlurar och mikrofon låter de dig ringa, prata, spela samtidigt som du skyddar dina ögon från solen eller blått ljus. Allt för €69,99 istället för €209,99.

Razer Anzu © Razer

Razer Anzu med två ord:

  • Låg ljudlatens på 60ms
  • Utbytbara linser
  • Autonomi på 5 timmar

Se erbjudandet på Razer Anzu för 69,99 € på Amazon

Spionglasögon till fyndpris från Razer

Razer Anzu Goggles är en jäkla gadget som när de först kom ut kostade $209,99. Idag kan du beställa dem på Amazon för endast 69,99 €. Detta är den stora rektangelmodellen. Observera att de även finns i rundad och liten version. Var dock försiktig, det är inte säkert att varje modell för närvarande är till rea.

Du kommer att kunna bära dem både inne framför din dator och ute i solen. De levereras faktiskt med två uppsättningar glasögon: ett par anti-blått ljus för att minska det med 35%. Och ett polariserande par för att blockera 99 % av UV-strålningen när du är ute.

Hälften spionglasögon, hälften nördglasögon: 100% tech

Razer Anzus är fantastiska på mer än ett sätt. För de skyddar inte bara dina ögon, långt därifrån. De kan ansluta via Bluetooth till alla kompatibla enheter. Varför ? Eftersom den har högtalare och mikrofon. Så om du spelar på PC kan du prata med dina vänner genom glasögonen.

Är du på gatan? Du kan ringa genom glasögonen. Eller lyssna på musik utan att störa alla runt omkring, alltid tack vare henne. Och under grenarna finns touchkontroller som låter dig växla från en låt till en annan, pausa, plocka upp/lägg på under ett samtal…

De är kompatibla med röstassistenter. Ladda med en USB-A-kabel för 5 timmars batteritid. De är IPX4-certifierade och därför resistenta mot stänk. Och de kommer med en väska, de två uppsättningarna linser, en trasa för att rengöra dem och laddningskabeln.

Se erbjudandet på Razer Anzu för 69,99 € på Amazon

Relaterade Artiklar

Back to top button