Ray-Ban Stories, anslutna glasögon från Meta (Facebook), anländer till Frankrike

Ray-Ban berättelser

Ray-Ban Stories kopplade glasögon av Meta och Ray-Ban kommer äntligen till Europa, till en början i ett begränsat antal länder. Deras lansering i Frankrike är planerad till den 14 april, med förbättrade funktioner.

Dessa glasögon kommer därför att komma med förbättringar i videoinspelningstid, som kommer att fördubblas, och lokala språk stöds för röstkommandon.

De snyggaste uppkopplade glasögonen på marknaden

Ray-Ban Stories kom ut på den amerikanska marknaden i september 2021 till ett introduktionspris av $299. Dessa anslutna glasögon innehåller funktionerna som gjorde framgången för Spectacle-modellerna från Snap Inc. (Snapchat) eller de från Bose och Amazon: fotografering, videoinspelning, medialyssning, samtal, etc. Allt tack vare två 5 megapixelkameror i ändarna av ramarna och mikrofonplatserna, för en vikt på 5 gram, tyngre än ett normalt par Ray-Bans.

Och det är partnerskapet med det berömda glasögonmärket som gör stor skillnad för Ray-Ban Stories. För det mesta är designen av anslutna glasögon, som anses vara för tunga och opraktiska, det främsta hindret för deras försäljning. Men här är samma funktioner införlivade i klassiska Ray-Ban-bågar som går överallt, vilket ger en viss stil.

De uppkopplade glasögonen har nu anlänt till Spanien, Belgien och Österrike, och släpps den 14 april i Frankrike. Med dem kommer anpassade språk, utökade funktionaliteter och i synnerhet inspelningstiden som går från 30 till 60 sekunder. Detta kommer att ske med en programuppdatering planerad till början av april. Försäljningspris av oss: 329 euro.

Om samma ämne:
CES 2022: TCL återkommer med en ny version av sina anslutna glasögon

Källa: Engadget

Relaterade Artiklar

Back to top button