Rapparen Bhad Bhabie plockar in 1 miljon dollar på några timmar på OnlyFans!

Endast fans

Den mycket kontroversiella prenumerationsinnehållssajten OnlyFans skapar rubriker igen med rekord. Faktum är att en sångare som nyligen registrerats på denna typ av “betalande sociala nätverk” samlade in mer än en miljon dollar på en handfull timmar.

Sajten har validerat prestandan och dollarn bör fortsätta att regna ner på den unge amerikanen under de kommande dagarna.

Läs också:
Facebook: personliga uppgifter om 533 miljoner användare som läggs online

En kontroversiell plattform som lönar sig stort

För de som har somnat längst bak i klassen, kom ihåg att OnlyFans är en sida som låter användare följa innehållsskapare genom att betala en månadsprenumeration. Detta nätverk, som grundades 2016 i Storbritannien, har gjort sig känt framför allt för det faktum att det medvetet är värd för foton och videor av pornografisk karaktär. Det lockar alltså många unga människor och gör anspråk på mer än 61 miljoner registrerade konton (siffror från september 2020).

Medan många främlingar prövar lyckan har stjärnor också hoppat på chansen att generöst få pengarna att gå ihop. Det här är fallet med Bhad Bhabbie (riktiga namn Danielle Bregoli), en berömd amerikansk rappare endast 18 år gammal. Med mer än 17 miljoner Instagram-följare lanserade hon sitt OnlyFans-konto denna vecka.

Läs också:
Pornhub tar bort alla videor från overifierade användare från sin plattform

Ett rekord slogs på sex timmar

Så bara sex timmar efter öppnandet tjänade OnlyFans-kontot sångaren mer än en miljon dollar. Det drar därmed ner det tidigare rekordet som innehas av Bella Thorne som hade pungat in samma summa på 24 timmar. Med det månatliga prenumerationspriset satt till $23,99 fick Bhabbie $757,526. Betalningar med privata meddelanden når 267 675 dollar och dricks runt 5 502 dollar. En imponerande summa förvärvad tack vare videor och andra bilder som nödvändigtvis är “vågade”.

Andra kändisar/influenser som Cardi B, Amber Rose eller Jordyn Woods har också lanserats på sajten. Du bör veta att kreatörer får 80 % av de totala intäkterna (prenumeration, tips, etc.) från sina OnlyFans.

Källa: mängd

Relaterade Artiklar

Back to top button