Räknare: uppmärksamma den nya metoden för att spara på räkningar

Det sprider sig en ny metod för spara pengarelräkningar. Det gäller en förändring av räknare som för vissa framstår som ofarligt. De skärakostar av den förbrukade elen är försäkrad. Det är dock inte bara en metod olagligmen också farlig för sitt eget och andras liv. Låt oss ta reda på denna teknik som kan orsaka det seriösa konsekvenser till dem som omsätter det i praktiken.

Bedrägerierna med modifierade mätare: en teknik som minskar kostnaden för notan

De besparingar är försäkradmen med det också en trevligt klagomål och risken om du inte stannar elektricitetav en möjlig brand. Det här är olaglig ändring av räknaremaskinerna installerade av elleverantörerna för räknaoch inte bara konsumtion av en användare.

Det vi talar om är utövandet av Mätarmanipuleringen speciell Metod den där manipulera mätarna och ändrar dess frekvens från läsning. Att prata om detta är Eskomett sydafrikanskt allmänt elbolag som förklarar bl.a risker ei faror:

“”.

Vilka är farorna och konsekvenserna om denna praxis implementeras

Det verkar överflödigt att ange att modifiering av räknarna är olaglig, men det finns många italienare som tar lätt på denna aspekt. Här är vad faror Rättslig Och fysisk vid genomförandet av detta öva:

  • varelse stöldnär elleverantören märker att användaren har indragen energikommer man att klicka brottsanmälan;
  • manipulera de räknare är farlig för vem gör det illegalt använder inte samma system som säkerhet används av dem som gör det i handeln, samt att ha deltagit i specifika kurser;
  • de risk inte bara är att stanna elektricitetmen med tiden provocera farliga bränder som sätter livet för de som bor där och grannar i fara;
  • ändrar funktionalitet från läsning av räknaredessa de kommer inte att känna igen Mer felfunktioner därför kan de utlösas genom att fortsätta leverera energi kortslutningar Och bränder.

Sammanfattningsvis för spara pengar det är bäst att följa lagliga vägar och speciellt säker. Ett sätt kan vara att lokalisera i sedlars fiender av ljus, såsom hushållsapparater som finns kvar står fast vid förbrukar energi i onödan. De smarta besparingar inte bara är det Rättsligmen också säker och ger många tillfredsställelser.

Relaterade Artiklar

Back to top button