Rainbow Six Extraction och Genshin Impact lades till i GeForce Now-katalogen i januari

GeForce Now © NVIDIA

GeForce nu
kommer att möjliggöra streaming av två spel Slagfältkl Genshin Impact
på en Windows-dator och Rainbow Six Extraction från dagen för dess utgivning.

Efter lanseringen av GeForce Now RTX 3080-erbjudandet fortsätter NVIDIA att arbeta bakom kulisserna för att berika sin Cloud-speltjänst. Och som varje första torsdag i månaden tillkännager gruppen de nya funktionerna som kommer till plattformen under de kommande veckorna.

Rainbow Six Extraction dag ett, Genshin Impact i beta på PC

Den första viktig information är tillägget av Genshin Impact i katalogen. Inledningsvis, och från och med idag, är spelet tillgängligt i begränsad beta, endast på ett medium: datorer som kör Windows.

Du behöver också ett miHoYo-konto (utvecklingsstudion för Genshin Impact) för att kunna starta titeln, som visas för vissa spelare i sökningen efter GeForce Now Windows-applikationen. I webbläsaren bör spelet inte dyka upp.

Den andra stora releasen denna månad är den av Rainbow Six Extractionsom kommer att vara spelbar från GeForce Now från den 20 januari 2022, dagen för dess officiella release. Rainbow Six Extraction kommer också att finnas på Game Pass, Ubisoft gör allt för att göra sin titel så tillgänglig som möjligt.

Battlefield-licensen väl representerad denna vecka

Den här veckan välkomnar GeForce Now Battlefield 4: Premium Edition och Battlefield V: Definitive Edition (Steam och Origin). De andra spelen för januari månad är:

  • Anacrusis (Steam, 13 januari)
  • Mortal Online 2 (tidig åtkomst på Steam)
  • Redo eller inte (tidig åtkomst på Steam)
  • Fly Corp. (Ånga)
  • garfield kart – Furious Racing (Steam)

Slutligen påminner NVIDIA om att GeForce Now, som tillkännagavs vid CES 2022, kommer att stödjas av framtida Samsung Smart TV. LG hade redan kommunicerat sådan kompatibilitet på sina egna framtida tv-apparater, GFN blir mer och mer tillgängligt.

Om samma ämne:
GeForce Now kommer i 1600p på MacBook M1

Källa: pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button