Railway Empire: Xbox One spelrecension

Kanske vilken spelare som helst som överlevde spelets dagar Railway Tycoon , känner igen det med ett ögonkast. Men till skillnad från de flesta andra i sitt slag är den inte knuten till PC-spelvärlden utan finns även tillgänglig på din egen spelkonsol.

Recension av Railway Empire för Xbox One

Kan du överlista dina rivaler och alltid ligga steget före för att se till att du står vid rodret i detta imperium som inte bara är mäktigt, utan också fyllt av pengar och potential? Tja, vi är här för att ta reda på det.

Berättelse(Berättelse)

Railway Empire 2

Ditt arbete börjar 1836, när det transkontinentala järnvägssystemet är i sitt slutskede. Den täcker då en ofattbart stor del av slätterna Omaha(Omaha) och fortsätter tills Salt Lake City(Salt Lake City) . De första scenerna i spelet är till för att lära dig och ger dig en allmän uppfattning om hur man bygger spår och hur man ställer in signaler. Den första raden du kommer att bygga kommer att vara mellan Omaha(Omaha) och Norfolk(Norfolk). Det är hit kolmotorn ska gå för första gången. Philadelphia är ditt första och egna lok.(Philadelphia)

Gameplay(Spelspel)

Railway Empire 3

Järnvägsimperiet 4

Du kommer att använda den runda menyn för nästan allt, eftersom den är centrum för alla inställningar i spelet som låter dig välja personal för ditt företag och dina tåg för att få uppgraderingar och bättre teknik för dina städer och motorer.

Men det är inte så att du bara måste hålla dig till kampanjläget medan du spelar. Du kan också välja alternativen ” Fri(Fritt läge”, ” Sandlåda(Sandlåda)” och ” Scenario(Scenario)”, som var och en ger dig tillgång till olika sidor och typer av uppdrag.

Hänsyn(Recension)

Järnvägsimperiet 5

Kanske en irriterande utelämnande som du kommer att märka först i spelet är bristen på flerspelaralternativ. För ett spel som detta där du bygger imperier, skulle det vara ännu roligare om våra motståndare var riktiga, andande spelare och inte snarare vidrig AI som inte bryr sig om reglerna du tvingas följa. På tal om AI, utan tvekan den största twisten någon har med långa timmars spelande är att det inte bara gör det till en svår men liten motståndare att tävla med. Ibland(Ibland) kommer du att märka att medan dina tåg sitter fast och väntar på att andra tåg ska passera för rymden, tenderar din rivals tåg att bara gå rakt igenom varandra, som om tågen inte ens är påtagliga. Detta kommer att skapa mycket problem senare när du slåss, eftersom AI:n helt enkelt inte verkar märka att reglerna finns. På grund av detta kommer din motståndares vinster och satsningar att nå en all-time high.

I alla fall trots det Järnvägsimperiet har sina problem, det betyder inte att det inte är särskilt roligt att spela, vilket det är. Ljud och bild är också ganska bra. Jag undrar hur studion verkar ha satt ihop en fin hyllning till spelstilen Railway Tycoon utan att bli tråkigt detaljorienterad eller tråkig. Spelet finns tillgängligt på Amazon här(här här) .

Railway Empire Xbox One spelrecension

Kanske kommer vilken spelare som helst som levde igenom Railway Tycoon-spelens tid att känna igen den här från första sidan. Men till skillnad från de flesta andra i sitt slag är den inte bunden till PC-spelvärlden utan även tillgänglig i din alldeles egna spelkonsol.

Railway Empire Xbox One spelrecension

Kommer du att kunna överträffa dina rivaler och alltid ligga många steg före för att se till att du står vid rodret i detta imperium som inte bara är kraftfullt utan droppar pengar och potential? Tja, vi är här för att ta reda på det.

Berättelse

Railway Empire 2

Ditt arbete börjar 1836, det vill säga när det transkontinentala järnvägssystemet är i sitt slutskede. Den sträcker sig över den då ofattbart stora längden av Omaha-slätten och fortsätter till Salt Lake City. De första scenerna i spelet är tänkta att träna och ge dig en grundläggande idé om hur man bygger banor och hur man ställer in signaler. Den första linjen som du kommer att bygga kommer att sträcka sig över området mellan Omaha och Norfolk. Det är hit den Philadelphia koldrivna motorn – din första och alldeles egna lokmotor – först kommer att resa.

spel

Railway Empire 3

Järnvägsimperiet 4

Du kommer att använda den cirkulära menyn för i stort sett allt eftersom det är navet i hela spelinställningarna som låter dig välja personal för företaget och dina tåg för att få uppgraderingar och bättre teknik för dina städer och motorer.

Men det är inte så att du bara behöver hålla dig till kampanjläget under spelandet. Du kan också välja fritt läge, sandlåda och scenariealternativ, som var och en ger dig tillgång till olika sidor och typer av uppdrag.

Recension

Järnvägsimperiet 5

Kanske en olycklig utelämnande som du först märker av spelet är bristen på flerspelaralternativ. För ett spel som detta där man bygger imperier, skulle det ha blivit ännu roligare om våra rivaler var riktiga andningsspelare snarare än en ganska vidrig AI som inte lägger någon vikt vid reglerna man tvingas hålla sig till. På tal om AI, kanske den största vändningen någon står inför under de långa timmarna av spelande är hur det inte bara gör det till en svår men liten rival att konkurrera med. Ibland kommer du att märka att medan dina tåg sitter fast och väntar på att de andra tågen ska passera och lite utrymme blir ledigt, tenderar din rivals tåg att bara gå rakt igenom varandra som om tågen inte ens är påtagliga. Detta skapar många svårigheter senare eftersom du kämpar kvar eftersom AI helt enkelt inte verkar märka att regler finns. Din motståndares vinst och priser kommer att nå en rekordnivå på grund av detta.

Hur som helst, även om Railway Empire har sina problem, betyder det inte att det inte är ett jätteroligt spel att spela, vilket det är. Ljud och bild är också ganska bra. Det är intressant hur studion verkar ha satt ihop en trevlig hyllning till Railway Tycoon-spelstilen utan att bli tröttsamt detaljorienterad eller tråkig. Spelet finns tillgängligt på Amazon här.

Relaterade Artiklar

Back to top button