RAI-licensavgift och stämpelskatt avskaffas omedelbart: så här gör du det gratis

Skattevärlden bygger väldigt ofta på vad som i god tro kallas okunskap om folket. Faktum är att många användare som inte känner till reglerna skyndar sig att betala skatt varje år, men de skulle kunna undvikas precis som bilskatt Och Rai licensavgift.

Både Rai-licensavgiften och bilskatten kan vara obetalda men bara i vissa mycket speciella situationer, här är vilka

Först och främst måste man komma ihåg att alla människor som inte vill betala Rai-licensen kan göra det om de har 75 år eller äldre. Detta skulle vara en bra anledning att inte betala skatten, liksom i händelse av att du får en inkomst lägre än minimigränsen. Samma situation kommer att inträffa om det inte finns någon typ av TV i ditt hem för att ta emot kanaler.

När det gäller bilskatten är det en helt annan skatt eftersom den inte är nationell utan av karaktär regional. Alla regioner tjänar faktiskt olika varje år miljarder euro med betalning av den berömda skatten för ägande av en bil eller ett fordon. I själva verket är det nödvändigt att fastställa när och var denna skatt måste betalas. I regioner som t.ex Lombardiet Och Piemonte, elbilar betalar inte vägskatt.

I den autonoma provinsen Bolzano detta fungerar bara under de första tre åren och återgår sedan till det normala. I Kampanien läget är fortfarande annorlunda med de tre första åren då ekologiska hybridbilar kan undantas från bilskatt medan elbilar kan nå maximalt fem.

Relaterade Artiklar

Back to top button