RAI-avgift som ska annulleras som bilskatten: så här gör du inte …

Det italienska folket har helt enkelt ingen lust att betala skatter, även om de då är obligatoriska. Alla har vid det här laget fått en viss vana att betala skatt, men två av dem går helt enkelt inte ner till någon. Vi pratar om RAI licensavgift och framför allt av bilskatt.

Faktum är att ingen betalar villigt skatt bara för att du har en tv eller annan skatt hemma bara för att du har den en bil eller ett fordon. Just därför är det nödvändigt att se till att du har vissa krav för att slippa betala dessa skatter. Tydligen finns det några du bör känna till, speciellt om du är särskilt otålig. Precis i stycket nedan kan du därför delvis läsa på om dessa lösningar.

Rai-licensavgift och bilskatt: här är olika sätt att undvika att betala dessa två skatter som påförts av den italienska staten

Rai-avgiften kan vara obetald av alla de användare som har minst 75 år gammal myndig. Samma sak händer för alla som har en inkomst under minimigränsen. Även om du inte har en tv hemma kan du undvika att betala för den alls.

När det gäller stämpelskatten är det en skatt regional, det varierar från region till region med bestämmelserna. Piemonte Och Lombardiet till exempel är alla som har en senaste generationens elfordon befriade från betalning. Samma sak händer också i Kampanien, men bara under de första 5 åren. Det finns dock många lösningar för att slippa betala stämpelskatten och du kan hitta dem alla på den officiella hemsidan.

Relaterade Artiklar

Back to top button