Quantum Leap: en omstart/svit av Code Quantum på gång på NBC

Kvantkod © NBC

Det var bara en tidsfråga: den efterlängtade omstarten av Kvantkod är nästan verklighet. NBC har precis beställt ett pilotavsnitt för att följa upp den berömda serien från 1989.

Den ursprungliga duon i science fiction-serien borde dock inte vara tillbaka.

Åh bra jobbat, NBC!

Ryktades ett tag, i ett sammanhang där remakes och reboots är legio, var det bara en tidsfråga innan Kvantkod (Kvantsprång, i VO) har rätt till dess återlämnande. NBC har därför precis beställt en pilot för en uppföljare/reboot av 1989 års kultshow, med ett nytt team, 30 år senare.

I själva verket, eftersom skådespelaren Dean Stockwell lämnade oss i november förra året, är det inte alls säkert att Scott Bakula vill synas på skärmen, även om han hade diskussioner med kanalen.

För de yngsta, kom ihåg att den senare förkroppsligade i 97 avsnitt och 5 säsonger Dr. Samuel Beckett, en geni vetenskapsman som reser lite trots sig själv i tiden genom att hoppa in i andra människors kroppar efter att ha korsat sin egen tidsaccelerator. I sitt uppdrag att försöka rätta till det förflutnas oförrätter får han hjälp av Albert “Al” Calavicci, en militär som visar sig för honom i form av ett hologram. Det nya teamet kommer att använda maskinen igen för att förstå dess mysterier.

Det var en väldigt svår hemlighet att behålla. Glad att våra vänner på NBC gav oss chansen att ta tillbaka denna fenomenala show och fortsätta historien! Ser fram emot att se vad vi har i butik… »

30 år senare…

För detta nya projekt, som därför kommer att äga rum i vår tid, Steven Lilien och Bryan Wynbrandt (La Brea) kommer att skriva och producera, medan den verkställande producerande Martin Gero (döda vinkeln) kommer att spela tillsammans med Don Bellisario och Deborah Pratt, som arbetade på originalserien.

Om samma ämne:
Kultrymdvästern Firefly anländer äntligen till SVoD, på Disney+

Källa: Deadline

Relaterade Artiklar

Back to top button