QNAP: TS-H1090FU, U.2 NVMe NAS med hög densitet kommer

QNAPett ledande företag inom produktion av NAS- och lagringsprodukter, introducerade idag världen till TS-H1090FUa NAS u.2 NVMe allblixt med hög densitet a 10 fack.

Produkten är, som förväntat, utrustad med en U.2 NVMe SSD-arkitektur PCIe Gen 4 × 4, för en genomströmning absolut hög och med arbetsbelastningar som möjligen hanteras med låg latens. Anslutning a två dörrar 25GBe, och all teknik relaterade till användningen av SSD, låter dig njuta av exceptionell prestanda, även för att streama eller redigera filer i 4K / 8K.

QNAP TS-h1090FU: de 10 facken

För att försöka ge de bästa anslutningsmöjligheterna presenterar TS-h1090FU 10 fack till hög densitetalla med fullt stöd för 6 Gb/s SATA SSD, eller U.2 PCIe Gen 4 SSD, monterade på en kuggstång från 58 cm djup.

Närvaron av processorer AMD EPYC 7002 andra generationen och en Bagge utbyggbar upp till 1 TB, en DDR4 ECC med 12 platser, garanterar prestanda som är svåra att matcha. Inuti finner vi dock operativ system QuTS Hero, alltid baserad på ZFSför ett viktigt fokus på skydd och integritet för arkiverade data.

Varianterna som marknadsförs är olika, som skiljer sig mest i mängden förinstallerat RAM-minne, med start från ett minimum av 64 GB (delat i 8 med 8), och stig sedan till 128 GB Och 256 GB. För tillfället har försäljningspriset ännu inte kommunicerats, av denna anledning rekommenderar vi att du ansluter till den officiella QNAP-webbplatsen för att få mer information om det och lära känna alla modeller som presenteras på nära håll.

Relaterade Artiklar

Back to top button