PS5 Digital Edition: fallet med fantomrabatterna under 80 euro

Tydligen har en utlöst strategi försäljning som drabbar användare av PS5 Digital Edition. Det här är fantomer rabatter under 80 euro. Enligt en lång, men omfattande artikel av SpaceGames.it, Sony det skulle ha ökade de pris av videospel för att maximera användbar och uppmuntra försäljning till priser som bara till synes är intressanta. Låt oss försöka förstå detaljerna.

PS5 Digital Edition: vi betalar mer och mer för videospel

Det är sant att jag Videospel betalar vi dem mer och mer? Det är en av frågorna som många fans av PlayStation de har satt sig själva ett tag nu. Ändå, under de senaste månaderna, eftersom det finns titlar på PS5 Digital Edition för närvarande placerad i en ny prisklass utarbetad, verkar det avsiktligt, av Sony.

Några exempel? Demons själar i sin fysiska version kostar det 63,99 euro medan i det digital det fulla priset står på de nya standarderna, det vill säga 79,99 euro. Samma sak gäller Retur det för PS5 Digital Editioni avsaknad av kampanjer kommer det 79,99 euro medan användaren i skivutgåvan kunde ge den till 64,50 euro.

Resultatet? Han förklarar det tydligt: ​​””.

Då blir det tydligare att detta strategiansökt nu, verkar det som, endast från Sony, undersöks också av konkurrenter. Om bara för att förstå hur mycket det kan straffa eller omvänt, fördel de försäljning och därmed intäkterna. Vi pratar om Capcom, Microsoft Och Ubisoft.

Vem vet om alla dessa nyheter, inte riktigt till förmån för PS5 Digital Editionkommer att äventyra målen för Sony för PlayStation 5 väntas nästa år!

Relaterade Artiklar

Back to top button