PS5: Assassin’s Creed Valhalla till ett chockpris för de franska dagarna

Med de franska dagarna kan du unna dig själv på PS5 en rabatterad resa till vikingarnas tid på Cdiscount.

LCA

Återförsäljaren erbjuder för närvarande det mycket bra Assassin’s Creed Valhalla (PS5) till ett chockpris.

Se de bästa French Days-erbjudandena

Assassin’s Creed Valhalla (PS5) i korthet:

  • Spelet Assassin’s Creed den rikaste hittills
  • Spelet blandar skickligt action, RPG och smygspel
  • Visuellt mycket tilltalande

Hitta PS5-versionen av Ubisofts storsäljare på Cdiscount för endast €20 istället för €49.

Hitta Assassin’s Creed Valhalla (PS5) för 20€ på Cdiscount

Den mycket bra Assassin’s Creed Valhalla till ett fyndpris på Cdiscount för de franska dagarna

Detta erbjudande på PS5-versionen avAssassin’s Creed Valhalla erbjuds därför av Cdiscount, som ger gratis leverans på det franska fastlandet hem till dig från och med den 3 oktober. Det är möjligt att betala i fyra omgångar, det vill säga 5 € per månad. Produkten kommer med två års garanti.

En fantasy Action-RPG centrerad på Vikings

Detta Cdiscount-erbjudande är därför intresserad av spel Assassin’s Creed Valhalla från Ubisoft, i dess PS5-version. Tredje avsnittet orienterat Action-RPG från den franska jättens ikoniska franchise, detta opus tar oss till tiden då vikingarna börjar erövra England.

Vi förkroppsligar Eivor, antingen en manlig eller kvinnlig karaktär, som söker en ny start efter en tragisk barndom. Under sina äventyr kommer vår hjälte att möta två Assassins, från vilka han kommer att lära sig deras tekniker.

Blandar skickligt arvet från vikingarna och det från lönnmördarna, Assassin’s Creed Valhalla erbjuder oss ett spel som enkelt varvar Action-RPG och infiltration, i en berättelse som gör att vi kan gnugga oss med legendariska karaktärer som Ragnar Lothbroks söner.

På brittisk mark kommer det att vara vår plikt att bygga och försvara en vikingakoloni, organisera räder och leda episka strider för att erövra nya territorier. Allt detta erbjuds med särskilt lockande grafik, särskilt på en mycket mer flytande PS5-version.

Valhalla förpliktar, titeln ger oss också en verklig fördjupning i skandinavisk mytologi, genom att i förgrunden bevittna tillkomsten av det katastrofala Ragnarök.

LCA

Hitta Assassin’s Creed Valhalla (PS5) för 20€ på Cdiscount

FrenchDays_banner

Franska dagar 2022: vårt urval av de bästa kampanjerna

Som varje år sätter Clubic upp en speciell anordning i samband med de franska dagarna för att dela med dig av erbjudandena att ta till vara omgående. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button