Project Monarch: nästa Outlook kommer att vara tillgänglig för Windows 10 och Windows 11

Nytt Outlook © © Windows Senaste

En ny version avSyn
för Windows 11
och Windows 10
kommer att släppas nästa år. Det kommer att ersätta de olika nuvarande Outlook-klientprogramvaran. En offentlig förhandsversion kan lanseras under de kommande veckorna.

Denna nya Outlook, som har fått smeknamnet “Project Monarch”, är en översyn av tidigare mjukvara och borde bättre göra det möjligt för användare att hantera sina brevlådor. Applikationerna Mail och Kalender kommer därför att gradvis ersättas.

Läs också:
Microsoft kommer snart att erbjuda ett Outlook-tillägg på Edge och Chrome

En Outlook blir Outlook

Microsofts idé är att designa en enda e-postklient som fungerar på Mac, PC och webben. Förväntad nästa år kommer den nya Outlook-appen att ersätta den gamla Win32, Mail and Calendar-versionen av Windows 10 (och Windows 11), samt Outlook för Mac.

Tidigare i år visade Microsoft en skärmdump av Outlooks nya utseende i sin version av Office-paketet. Våra kollegor från Senaste Windows såg precis en One Outlook-programuppdatering.

Den heter nu nyktert “Outlook”, åtföljd av ett omnämnande “beta”. Detta tyder på att en offentlig förhandsvisning är på väg att se dagens ljus, förmodligen under de kommande veckorna. Vi kommer äntligen att få möjlighet att lära oss mer om de nya funktionerna.

Outlook Beta © WindowsLatest

Läs också:
Outlook för iOS: du kommer snart att kunna skriva e-postmeddelanden och schemalägga möten med rösten med Cortana

Tillgänglig vid lanseringen av Windows 11?

För nu kommer Windows 11 att levereras med de befintliga Mail- och Kalender-apparna, som bara kommer att uppdateras med rundade hörn och några nya kontroller.

Även om den här nya versionen av Outlook ännu inte är officiellt presenterad, är det mycket troligt att den kommer närmare lanseringen av Windows 11, som väntas i oktober. Men precis som med Microsofts nästa OS bör lanseringen för “alla” ske 2022.

Om vi ​​hänvisar till skärmdumpen som läckte ut tidigare i år, förväntas den förbättrade webbversionen av Outlook-applikationen släppas av Microsoft med Windows 11 version 22H2. Detta motsvarar uppdateringsfallet nästa år.

Källa: Senaste Windows

Relaterade Artiklar

Back to top button