Project Hazel: Razer kommer att marknadsföra sina “intelligenta” FFP2-masker i slutet av året

CES 2021 Razer Project Hazel © Razer

Tillgänglighet vid successiva ankomster och synligt i begränsad mängd för detta första släppa.

Tidigare i år överraskade Razer alla genom att tillkännage Project Hazel. Bort från tangentbord, möss och andra bärbara datorer spelande
som tillverkaren hade vant oss vid är Hazel en snygg FFP2-mask.

Läs också:
E3 2021: Razer återvänder med en ultratunn 14-tums gaminglaptop

Transparent och ventilerad FFP2-mask

Efter att ha presenterat sitt projekt under CES 2021 i januari, och sedan bekräftat att produkten verkligen skulle tillverkas och marknadsföras i mars, tillkännager Razer idag sin nästa tillgänglighet.

Var dock försiktig, det kommer uppenbarligen inte att vara fråga om en “mass”-ankomst och Razer har i synnerhet redan specificerat att lanseringen av dess “smarta” FFP2-mask endast skulle göras via dess officiella webbplats.

Project Hazel © Razer

En utgång som kommer att ske genom droppar successiva, med andra ord ankomster med mer eller mindre jämna mellanrum och utan tvekan i små mängder. Den första släppa är planerad till fjärde kvartalet 2021.

Kom ihåg att Razer-masken är en N95-certifierad modell, den nordamerikanska motsvarigheten till den europeiska FFP2. Den är tänkt att vara lätt och transparent med dessutom ett ventilationssystem för att hålla sig bekväm över tid.

Å andra sidan, om det redan är möjligt att lämna dina kontaktuppgifter på Razer-webbplatsen för att få besked om den effektiva tillgängligheten av masken, visas för närvarande inget pris av tillverkaren.

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button